نمک غذا
چندی پیش انتشار بخشی از سخنان استاد رائفی پور در فضای مجازی با عنوان: <در راهپیمایی اربعین، نمک غذا را از آب خشک کرده جوراب زائران امام حسین تهییه می کنند> موجب بحث های زیادی در بین کاربران، خصوصا کاربران سایت های ضد انقلاب شد.
ایشان در این سخنرانی می فرمایند:
«... به خدا چیزهایی را از راهپیمایی اربعین (کربلا) شنیدم که نمیتوانم بگویم... یعنی تا آنجا نباشی باور نمیکنی... چطور برای برخی باورپذیر نیست؟ یعنی چی، یعنی هیچ مریضی دیگر روی زمین نیست؟ برید این راهپیمایی را امتحان کنید... تا آنجا نباشی باور نمیکنی که اینها نمک غذایشان در طول سال چیست؟ آب خشک کرده جوراب زائرای امام حسین... جورابا رو با آب میشورند و خشک میکنند، تهش یک چیزی میماند. آن را میسابند و به عنوان نمک روی غذایشان میریزند...»
ویدئو حاوی این سخنان بصورت گسترده در سایت های معاند و ضد انقلاب مورد استقبال قرار گرفت و واکنش های زیادی را در جهت تمسخر این عقاید برانگیخت، در اینکه دستندرکاران این سایت ها خود هیچ اعتقادی به امام حسین علیه السلام و اعتقادات و باورهای مردم ندارند شکی نیست...
ولی آنچه بنظرم مهمتر است آن است که، ما نباید با دفاع بد خود از حقیقتی همچون امام حسین علیه السلام دشمن را در تهییه خوراک فکری یاری دهیم.
سئوال اینجاست که این سخنان حتی در صورت درستی چقدر می تواند به مستحکم تر شدن ایمان و اعتقادات مردم درباره عاشورا و امام حسین علیه السلام کمک کند و یا اصلا چنین کارهایی درست است یا خیر؟ و اصولا در فضایی که طبقه بندی مخاطبین دیگر معنایی ندارد و به راحتی هر چیزی در جلوی چشمان نامحرمان قرار می گیرد، خط قرمز ها کجا و چگونه باید رعایت گردد.