ساندیس خور

هیئتی که در آن دغدغه مبارزه با اسرائیل نباشد؛ ابن زیاد هم سینه می زند!
ساندیس خور

نمیدانم پس از مرگم چه خواهد شد...
نمی خواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهد ساخت...
ولی بسیار مشتاقم...
که از خاک گلویم سوتکی سازد...
گلوم سوتکی باشد به دست کودکی گستاخ و بازیگوش...
تا که پی در پی دم گرم خویش را بر آن بفشارد....
و سراب خفتگان خفته را آشفته تر سازد...
تا بدین سان بشکند دائم سکوت مرگبارم را...
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
انتشار مطالب و نوشته های مـا با ذکر منبع و ارجاع لینک مجاز است.
mail: amin.davari@chmail.ir

پربازدیدترین ها
shobahat
مدیر تارنما

ساندیس خور

هیئتی که در آن دغدغه مبارزه با اسرائیل نباشد؛ ابن زیاد هم سینه می زند!





قتل های زنجیره ای و سعید امامی

Saturday, 5 Esfand 1391، 04:49 PM

پرسش: ماجرای قتلهای زنجیره ای سال 1377 چه بود؟
پاسخ: قتلهای موسوم به قتلهای زنجیره ای در سال 1377 و با به قتل رسیدن داریوش فروهر و همسرش و تعدادی نویسنده صورت گرفت که با کشف این موضوع ، مقام معظم رهبری بلافاصله ریاست جمهور وقت را موظف به تشکیل کمیته ویژه ای را با عضویت 3 وزیر نمودند واختیارات ویژه‏اى را به رئیس جمهور واگذار کردند، به طورى که در این پرونده‏ هاى قضایى، هیئت ویژه‏ى پی‏گیرى، گزارش‏هاى خود را به طور مرتّب به رئیس جمهور ارائه می‏کرد. حتى رئیس سازمان قضایى نیروهاى مسلح نیز، هفته‏اى یک بار به ایشان گزارش مى‏داد. با شناسائی عوامل این حرکت زشت مشخص شد که این جریان به دست تعدادى از عوامل منحرف در وزارت اطلاعات آغاز شده و عاملان آن اهداف متفاوتى را تعقیب می ‏کردند که نهایت آن به بن بست کشیدن نظام جمهورى اسلامى بوده است. وزارت اطلاعات با صدور اطلاعیه ای این مطلب را به اطلاع عموم رسانید در بخشی از این اطلاعیه چنین آمده است « وزارت اطلاعات با همکاری کمیته ویژه تحقیق موفق گردید شبکه مزبور را شناسائی، دستگیر و تحت تعقیب و پیگرد قانونی قرار دهد و با کمال تأسف معدودی از همکاران مسؤلیت ناشناس، کج اندیش و خودسر این وزارت که آلت دست عوامل پنهان قرارگرفته و در جهت مطامع بیگانگان دست به این اعمال جنایتکارانه زدند».( روزنامه جمهوری اسلامی 16دی 1377) رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح در قرار گرفته و در گفتگو با ایرنا گفت: عاملان اصلی با توجه به تحقیقات انجام گرفته مصطفی کاظمی، مهرداد علیخانی، خسرو براتی و سعید امامی هستند که سعید امامی نقش هدایت و برنامه ریزی این توطئه را بر عهده داشته است.( روزنامه کیهان 31 خرداد 1378) این اقدام وزارت اطلاعات مورد تقدیر مقام معظم رهبری قرار گرفت و ایشان ضمن تشکر از وزارت اطلاعات فرمودند: این شوخی نیست که انسان یک نقطه ضعفی در پیکره خودش احساس بکند و صادقانه آن را با مردم در میان بگذارد و بگوید این جایم، این اشکال را دارد.( روزنامه جمهوری اسلامی 20 دی 1377) ریاست جمهوری وقت نیز در پیامی خطاب به کارکنان وزارت اطلاعات نوشتند: تردید ندارم که اقدام مناسب شما در کشف و خنثی سازی این جریان، میزان اعتماد ملی به پیکره سالم، توانمند و هوشیار وزارت اطلاعات را بالا می برد.( روزنامه جمهوری اسلامی 17 دی 1377) در جریان رسیدگی به پرونده قتلها سعید امامی در زندان خودکشی کرد که رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح در این رابطه اظهار داشت: با وجود مراقبت های ویژه ای که از سعید امامی یکی از عوامل اصلی و محوری این قتل ها به عمل آمد وی در زمان استحمام در بازداشتگاه با خوردن داروی نظافت خودکشی کرد که بلافاصله به بیمارستان منتقل شد ولی تلاش های پزشکی برای نجات وی مؤثر واقع نشد البته با توجه به مدارک موجود و اعتراف صریح سعید امامی، وی هیچ گونه راه فراری نداشت و اگر با این اتهامات به دادگاه می رفت حکم او اعدام بود.( روزنامه کیهان 31خرداد 1378) 3 متهم دیگر پرونده نیز محکوم به اعدام شدند که البته با توجه به رضایت خانواده مقتولان به حبس ابد تبدیل شد.( روزنامه کیهان 5 بهمن 1378) نفس جریان قتل‏هاى زنجیره‏اى ـ هر چند عملی زشت و کریه در تاریخ سرشار از افتخار انقلاب اسلامى بود ـ ولى کشف آن و پاکسازى وزارت اطلاعات از این عناصر منحرف و نامطلوب و برخورد جدّى با آنان، قاطعیت نظام را در برخورد با هرگونه انحراف از اصول انقلاب وارزش‏هاى اسلامى را نشان داد و تا حدود زیادى، آینده‏ ى نظام و سلامتى دستگاه‏هاى حیاتى آن را تضمین نمود.

و بالآخره درباره ارتباط قتل های زنجیره ای و کوی دانشگاه از منظری این قبیل حوادث کاملاً برنامه ریزی شده و در جهت تخریب و تضعیف نهادهای انقلابی و در نهایت مقدمه ای برای انحراف نظام اسلامی صورت پذیرفته است . از این منظر ؛« افراطیون دوم خرداد ... پس از پیروزی در انتخابات دوم خرداد 76 تا انتخابات دور دوم ریاست جمهوری خاتمی که با راهبرد های فتح سنگر به سنگر ، فشار از پایین چانه زنی از بالا ، آرامش فعال و ... گسترش قدرت و به انحصار کشیدن همه ارکان نظام دنبال می گردید. لذا تسلط بر وزارت اطلاعات در طرح قتل های زنجیره ای ، تغییر رئیس قوه قضائیه و کاهش قدرت نیروی انتظامی در پروژه کوی دانشگاه و جلوگیری از فعالیت های بسیج و سپاه در طرح ترور سعید حجاریان به مرحله اجرا درآمد. »

لینک های غیر مرتبط: کوی دانشگاه تهران تیرماه 78

basirat.ir

porseshgarenghelab.blogfa.com

نظرات  (۵۸)

17 Tir 92 ، 16:22 شهرام
تشکر
هرچند بعید می دونم اما انشاالله که بتونید پاسخ سعید امامی رو در روز حساب بدید!
کاش فارغ از نوشته های روزنامه ها کمی هم از واقعیات اطلاع داشتید...
پاسخ:
ب جای این حرف ها کمی از واقعیت ها برای بنده می نوشتید!
با سلام و خسته نباشید من اهل نظر دادن نیستم اما در این مورد نتونستم بی خیال بگزرم هرچند فکر نکنم نظرم منتشر بشه اما حداقل صاحب وبلاگ که می خونه. اما اصل مطلب:
1- سعید امامی بعد از خود کشی 4 روز در بیمارستان بستری میشه روز چهارم دکتر مرخصش میکنه که تو همین گیرو دار یکدفعه تمام میکنه
2- در گزارش پزشک قانونی علت فوت ایست قلبی ذکر شده . نه مسمومیت دلیل ایست قلبی هم معلومه آمپول هوا.
3-تا اونجا که من یادم هست خودکشی گناه کبیره حساب میشه در صورتی که روی ستگ قبر سعید امامی نوشته شده شهید .
4- ضمنا هیچ کدوم از شاکی ها رضایت ندادند .
5- سعید امامی بنا یه اعترافات خودش برای تمامی کسانی که کشته شدن حکم از حاکم شرع داشته.
6- آخرین مورد هم اینکه حدود 100 نفر به قتل رسیدن .
داداش سعىد امامى که هنوز داره تو شهر رى مىچرخه.دروغ مىگن خود کشى کرده.من اونو مىشناختم النم اسمشو گزاشته مهدى
پاسخ:
آره منم دیدمش!
گزارشی از فراز و فرود فتــنـه قتل‌های زنجیره‌ای /
کودتا علیه مقام معظم رهبری، هدف و انگیزه‌ انجام قتل‌های زنجیره‌ای


بصیرت ـ مقاله
با گذشت کمتر از یک سال از حاکمیت جناح چپ بر قوه مجریه، ‌سعید حجاریان تئوریسین این جناح در گفت‌و‌گویی با روزنامه ایران، فتح سنگر به سنگر را به عنوان راهبرد جبهه دوم خرداد اعلام کرد. حجاریان با بیان این که دوم خرداد سنگر و جبهه مردم سالاری را تا حدود زیادی در خاک حریف به پیش برده است و در افق بسیار بالایی خط جبهه را ترسیم کرده است، گفت: نخستین وظیفه ما مثل هر استرات‍ژیست نظامی این است که با ایجاد سنگرهای مستحکم مانع تک و پیشروی حریف شویم و همچنین خطوط تدارکاتی، لجستیک و مواصلاتی را تقویت کنیم تا اجازه ندهیم به سنگرهایمان حمله شود. تنها سلاح در نبرد سیاسی، گرفتن کرسی در مجلس و دولت است.

با گذشت کمتر از یک سال از حاکمیت جناح چپ بر قوه مجریه، ‌سعید حجاریان تئوریسین این جناح در گفت‌و‌گویی با روزنامه ایران، فتح سنگر به سنگر را به عنوان راهبرد جبهه دوم خرداد اعلام کرد.
با گذشت کمتر از یک سال از حاکمیت جناح چپ بر قوه مجریه، ‌سعید حجاریان تئوریسین این جناح در گفت‌و‌گویی با روزنامه ایران، فتح سنگر به سنگر را به عنوان راهبرد جبهه دوم خرداد اعلام کرد. حجاریان با بیان این که دوم خرداد سنگر و جبهه مردم سالاری را تا حدود زیادی در خاک حریف به پیش برده است و در افق بسیار بالایی خط جبهه را ترسیم کرده است، گفت: نخستین وظیفه ما مثل هر استرات‍ژیست نظامی این است که با ایجاد سنگرهای مستحکم مانع تک و پیشروی حریف شویم و همچنین خطوط تدارکاتی، لجستیک و مواصلاتی را تقویت کنیم تا اجازه ندهیم به سنگرهایمان حمله شود. تنها سلاح در نبرد سیاسی، گرفتن کرسی در مجلس و دولت است.
و مواصلاتی را تقویت کنیم تا اجازه ندهیم به سنگرهایمان حمله شود. تنها سلاح در نبرد سیاسی، گرفتن کرسی در مجلس و دولت است.
مدیر مسئول روزنامه صبح امروز پس از بیان لزوم ایجاد دوقطبی شدید در فضای کشور راهبرد اصلی جبهه دوم خرداد، قرار دادن خط جبهه در آن سوی قوه مجریه و حرکت به سمت قوه مقننه اعلام کرد. در راستای ایجاد این دوقطبی شدید در جامعه مرعوب ومنفعل کردن دستگاههای انتظامی ، امنیتی و سپاه پاسداران در دستور کار قرار گرفت.
در اواخر سال 76 روزنامه جامعه به مدیریت حمیدرضا جلای ی پور و محسن سازگارا، پس از تحریف سخنان رحیم صفوی، فرمانده سپاه پاسداران در حملاتی بی سابقه او را با پل پوت (خون آشام کامبوج)وصدام مقایسه کردند! در یک حمله مشکوک به عبدالله نوری و عطاا... مهاجرانی در نماز جمعه تهران، خاتمی دستور ایجاد کمیته ای ویژه را دادو تعدادی از عناصر حزب اللهی چند روز بازداشت شدند اما مهمترین بخش این سناریو منفعل کردن وزارت اطلاعات بود.
اطلاعیه تاریخی
در تاریخ 15/10/1377 وزارت اطلاعات با انتشار بیانیه‌ای قتل‌های آذر ماه را که در آن داریوش و پروانه فروهر، محمد مختاری و محمدجعفر پوینده به طرز فجیعی به قتل رسیده بودند، به معدودی از عوامل خودسر این وزارت نسبت داد. در بخشی از این بیانیه آمده بود: وزارت اطلاعات بنا به وظیفه‌ قانونی و به دنبال دستورات صریح مقام معظم رهبری و ریاست محترم جمهوری، کشف و ریشه‌کنی این پدیده‌ شوم را در اولویت کاری خود قرار داد و موفق گردید شبکه‌ مزبور را شناسایی، دستگیر و تحت تعقیب قرار دهد و با کمال تأسف معدودی از همکاران مسئولیت‌ناشناس، کج‌اندیش و خودسر این وزارت که بی‌شک آلت‌دست عوامل پنهان قرار گرفته و در جهت مطامع بیگانگان دست به این اعمال جنایتکارانه زده‌اند، در میان آنها وجود دارند. این اعمال جنایتکارانه نه تنها خیانت به سربازان گمنام امام زمان‌(عج) محسوب می‌شود بلکه لطمه‌ بزرگی به اعتبار نظام جمهوری اسلامی ایران وارد آورده است.
هر چند این اطلاعیه که برای اولین بار از اخبار ساعت 14 پخش می‌شد، نقطه عطفی در تاریخ دستگاه‌های امنیتی جمهوری اسلامی ایران بوداما حتی روزهای پیش از مشخص شدن عوامل قتلها اعضای حزب مشارکت به همراه ملی‌ـ مذهبی‌ها و رادیوهای بیگانه، انگشت اشاره‌ خود را به سوی یک جناح سیاسی نشانه گرفته بودند. بعدها مشخص شد که اطلاعیه وزارت اطلاعات، بدون اطلاع دری نجف‌آبادی، وزیر وقت اطلاعات و در نهاد ریاست جمهوری توسط مشاوران امنیتی محمد خاتمی نوشته و منتشر شده است صبح آن روز نیز روزنامه سلام در سرمقاله‌اش پیشاپیش به محورهای کلیدی این بیانیه پرداخته است.
عزت‌الله سحابی، رهبر ملی ـ مذهبی‌ها در اولین اظهار نظر انتساب قتلها به جناح انحصار غیر‌قابل انکاردانست و گفت: نظریه‌پردازها، مبلغ‌ها، مجوز شرعی صادرکن‌ها و فتوا بده‌ها، همه در این جناح مقابل قرار دارند.
این‌گونه اظهارات، در مقطع زمانی خاصی به صورت برنامه‌ریزی شده تعقیب می شد. اما زمانی که اطلاعات موثق و دقیقی از پرونده فاش شد و بر همه مسلم ‌گردید که عامل قتل‌ها از اصلاح‌طلبان می‌باشد، مشارکتی‌ها تا حدودی عقب‌نشینی کردند. در این باره جلایی‌پور، عضو شاخص حزب مشارکت اذعان می‌کند که درست نیست همه‌ وقایعی که در کشور اتفاق می‌افتد به حساب جناح محافظه‌کار گذاشته شود.
دومین هدف رسانه‌ها و بلندگوهای تبلیغاتی جناح دوم خرداد برخی علما و روحانیون انقلابی بودند که پس از دوم خرداد مخالفتشان را با روند دولت خاتمی اعلام کرده بودند. در این راستا اکبر گنجی، این چنین روحانیون انقلابی را آماج حمله قرار می‌دهد: یکی از پرسش‌ها این است که حکم شرعی این جنایات توسط چه کسانی صادر شده؟ در پاسخ به این اتهام، نیازی، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح وقت، طی مصاحبه‌ای قاطعانه اعلام کرد که تاکنون هیچ یک از متهمان ادعا نکرده‌اند که برای ارتکاب این قتل‌ها مجوز و حکم شرعی داشته‌اند اما تکذیب نیازی پایان بخش ادعاهای مشارکتی‌ها نبود و تا چند سال هر عالم روحانی که کوچکترین اعتراضی به دولت خاتمی می‌کرد از سوی محافل وابسته به حزب مشارکت به فتواسازی در ماجرای قتل‌های زنجیره‌ای محکوم می‌شد. با این حال فعالان اصلی جناح دوم خرداد مانند اکبرگنجی نمی‌توانستند از سوژه قتل‌های زنجیره‌ای چشم بپوشند از نگاه آنان باید نگاه جامعه را همواره به نقطه‌ای دور خیره نگه‌داشت و سرابی را در ذهن‌ها به تصویر کشید تا با نزدیک شدن به واقعیت، دوباره در نقطه‌ای دورتر خود را نمایان سازد. در فتنه‌‌ قتل‌های زنجیره‌ای، با وجود آن‌که عوامل اصلی قتل‌ها دستگیرشده بودند اما رسانه‌های وابسته به حزب مشارکت، به‌ویژه اکبر گنجی، سعی کردند تا با طرح سوژه‌های خیالی به خلق داستان‌پردازی‌ بپردازند.
واژه‌هایی نظیر «عالیجنابان سرخ‌پوش و خاکستری» در این مقطع با هدفی مغرضانه خلق می‌شوند. در رمان‌های اکبر گنجی، هتک حرمت شخصیت‌های موجه، نهادهای انقلابی و مسئولان ارشد نظام دنبال می‌شد و این ترور شخصیت‌ها را گنجی آن‌چنان رندانه انجام می داد که بتواند از عواقب حقوقی آنها فرار کرده و خود را در ساحلی امن قرار دهد.
علوی تبار، از تئوریسین‌های حزب مشارکت در رابطه با اتهام‌زنی قتل‌ها اذعان می‌کند: ما برای بخش عمده‌ای از این ادعاهایی که در مطبوعات نوشته می‌شود، سند دادگاه‌پسند نداریم و قبول داریم که درست است، اما در هیچ دادگاهی قادر به اثبات این مطلب نیستیم. وی در ادامه، هدف اصلی اتهام‌زنی‌ها را کاربرد اهرم فشار در مقابل نظام می‌داند: ما در واقع به عنوان یک اهرم فشار از آنها استفاده می‌کنیم و الا اینها تحلیلی است و یا براساس اطلاعات شفاهی است و این حربه‌ای است که اگر از ما گرفته شود و یا به دادگاه کشیده شود، دیگر قادر به اثباتش نیستیم.
فعالان دوم خردادی همچنین با عطش خاصی به «مقتول‌سازی» پرداختند. طبق سناریو، هر فعال سیاسی که در سال های گذشته سکته کرده بود و یا در اثر تصادف جان باخته بود، باید به فهرست قتل‌های زنجیره‌ای افزوده می‌شد. عمادالدین باقی و اکبر گنجی این مأموریت را بر عهده داشتند. باقی در مورخه‌ 30/10/1377 در مقاله‌ای که روزنامه‌ خرداد آن را به چاپ رسانید از هجده نفر به عنوان مقتولین نام برد و آنان را در کنار فروهر و همسرش، مختاری و پوینده ردیف کرد. اکبر گنجی، که رؤیاپردازتر از باقی بود، در روزنامه‌ آفتاب امروز، ارگان حزب مشارکت، این رقم را تا 120 نفر افزایش داد و طبق روال گذشته‌اش، نه نامی از مقتولین آورد و نه دلیلی بر ادعای خود ذکر کرد و نوشت که در ذیل پروژه‌ قتل‌عام درمانی در دهه‌ گذشته، به طور متوسط در هر ماه یک نفر به قتل رسیده است.
برنامه چراغ و تحلیل اولیه
اما در مقابل آتش توپخانه جناح دوم خرداد، روح الله حسینیان اولین شخصیتی بود که به میدان آمد وچند روز پس از اطلاعیه وزارت اطلاعات، در یک گفت‌و‌گوی زنده تلویزیونی به نام برنامه چراغ و مصاحبه با روزنامه کیهان به بیان تحلیلش از فتنه قتل‌های زنجیر‌ه‌ای پرداخت.
حسینیان در ابتدای مصاحبه‌اش با روزنامه کیهان که در روز 22 دی ماه 1377 منتشر شد، درباره جهت‌گیری فکری عناصر دستگیر شده گفت: نیروهایی که مرتکب چنین قتل‌هایی شدند از لحاظ سیاسی از طرفداران جناح چپ استحاله شده و از هواداران جدی آقای خاتمی بودند.
حسینیان همچنین چند تحلیل را درباره قتل‌های زنجیره‌ای مؤثر دانست و گفت: یک عامل ممکن است مرتکبین از روی اعتقادات مذهبی و احساسات دینی یا داشتن تحلیل خاصی به این نتیجه رسیده باشند، اما با توجه به این که مسئول و عامل اصلی این قتل‌ها از افراد چپ هوادار جریان دوم خرداد بودند، سؤال اساسی این است که افراد فوق چگونه به چنین تحلیلی رسیده‌اند، در حالی که این گونه اقدامات مخالف شعارهای آقای خاتمی است.
حسینیان در ادامه از راز بزرگی نیز پرده برداشت: افراد دستگیر شده در صحبت‌های اولیه خود گفته‌اند چون هماهنگی بین نیروهای ضدانقلاب و ضددین را با جبهه دوم خرداد خطری برای انقلاب تشخیص دادند دست به این اعمال زدند تا همبستگی جبهه حاکم و ضدانقلاب که زیر نام آقای خاتمی لانه کرده‌اند را متلاشی سازند.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی تحلیل دوم از فتنه قتل‌های زنجیره‌ای را این گونه بیان کرد: شاخه‌ای از جناح چپ اخیراً به طور علنی اعلام کردند که می‌خواهند کانون‌های قدرت نظام را سنگر به سنگر فتح کنند و ممکن است اینها برای اشغال وزارت اطلاعات توطئه‌ای طراحی کرده باشند. مدتی است نیروهای چپ فرصت‌طلب در حال تدوین سناریویی برای در دست گرفتن وزارت اطلاعات هستند. اینها از همان اول تحلیل می‌کردند چون وزیر اطلاعات آدم ساده‌ای است لذا با استفاده از او می‌توان تمام نیروهای چپ فرصت‌طلب را حاکم کرده و نیروهای مذهبی و مخلص وزارت اطلاعات را قلع و قمع کرد و در این راه چند معاون و مسئول را به آقای دری‌نجف آبادی تحمیل کردند اما وزیر اطلاعات تعادل را حفظ کرده و زیر بار در خواست‌های اضافی آنها نرفت. درست زمانی که‌این افراد چپگرا خود را شکست خورده یافتند خبرهایی می‌رسید مبنی بر این که این افراد در حال طرح‌ریزی یک سناریو جهت حذف وزیر اطلاعات هستند لذا احتمال زیادی وجود دارد که با این دیدگاه انحرافی و قدرت طلبانه آنها فریب خورده و به آلت دست برای توطئه‌های اخیر تبدیل شده باشند. آنها در برنامه پیش‌بینی شده خود بر آن بودند تا شعار تبلیغاتی علیه رقبای سیاسی خود به راه بیندازند که دیدیم چنین کردند و بعد می‌خواستند زمینه را برای بسیج روزنامه‌های وابسته به خود جهت وادار کردن وزیر اطلاعات به استعفا و یا عزل وی آماده کنند که در این جهت هم پیش رفتند. سپس قرارشان این بود که در دوره فترت یکی از همان نیروهای چپ استحاله شده را به عنوان قائم مقام به وزارت اطلاعات تحمیل نمایند و پس از قلع و قمع نیروهای مذهبی و وفادار به اصول و آرمان‌های امام و انقلاب، ‌نیروهای فرصت‌طلب را جایگزین کنند و سپس با توافق دو جناح، دست به انتخاب وزیر جدید با یک وزارتخانه متلاشی روبه‌رو بوده و هیچ کاری هم از او ساخته نخواهد بود. حسینیان در انتهای سخنانش تأکید کرده که وزیر اطلاعات بدون هیچ تعارفی مسائل درون وزارتخانه را باید برای مردم توضیح دهد و مطمئن باشد مردم برای حفظ انقلاب از هیچ چیز دریغ نخواهند کرد. اما دری نجف آبادی وزیر اطلاعات چند روز بعد همانگونه که حسینیان پیش‌بینی کرده بود، استعفا داد و علی یونسی، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح که از قدیم روابطی با نیروهای چپ داشت، با بیش از 200 رأی وزیر اطلاعات شد.
هیأت بررسی
محمد خاتمی هم در فتنه قتل‌های زنجیره‌ای پس از چند سخنرانی آتشین گروهی سه نفره را مأمور پیگیری ماجرا کرد. علی ربیعی، مشاور امنیت خاتمی، علی یونسی، رئیس وقت سازمان قضایی نیروهای مسلح و ناصر سرمدی پارسا، معاون وقت امنیت داخلی وزارت اطلاعات اعضای این کمیته سه نفره بودند که گفته می‌شود، سعید حجاریان آنها را به محمد خاتمی پیشنهاد کرده است.
علی ربیعی بعدها در تنها مصاحبه‌اش درباره قتل‌های زنجیره‌ای درباره چگونگی دستگیری متهمان می‌گوید: ما به افراد عمده این گروه یعنی عالیخانی و اسلامی، بدون تردید شک داشتیم و حدس قوی می‌زدیم که قتل‌ها کار آنها است. لذا یک برنامه‌ای در جلسه‌ای ریخته شد که من یقین داشتم که به گوش اسلامی می‌رسد. در آن جلسه گفتیم که قرار است در چند روز آینده این افراد دستگیر شوند و اتفاقاً با آقای یونسی نیز هم نظر بودیم. بحث بازداشت، به ضعیف‌ترین حلقه این گروه، فشار وارد کرد و به نظر من موسوی حلقه ضعیف آنها بود. اینها می‌خواستند مسئله را سریع‌تر بگویند که بله این کار را که کردیم تشکیلاتی بود و این، آنها را شکست. ساعت حدود 12 شب بود که بنده در منزل بودم و کسی زنگ زد و گفتند که با شما کار دارند. رفتم دم در دیدم که بله! یکی از همین متهمان به در منزل آمده است. با وی قرار گذاشتیم که فردا به اداره بیاید و بعد با هم صحبت کنیم. او صبح به اداره آمد و ماجرای قتل‌ها را به من گفت. حدود سه ساعت از 9 صبح تا یک بعد از ظهر بخشی از این مسائل را این فرد گفت. من همانجا به آقای خاتمی تلفن زدم که به نظر من قصه روشن و باز شده است. حداقل این است که بخش‌های عمده‌ای از حدسیات ما درست بوده و می‌توان آن را پیگیری قضایی کرد. روز بیست و سوم دی ماه روزنامه صبح امروز متعلق به سعید حجاریان، اولین بیانیه کمیته تحقیقِ قتل‌های مشکوک را منتشر کرد. این کمیته صبح همان روز با محمد خاتمی دیدار کرده بودند. در این بیانیه آمده بود: به اطلاع می‌رساند: […] 1- تعدادی از عناصر مؤثر در سطح اول عملیاتی باند مورد نظر تاکنون بازداشت و تحت بازجویی قرار گرفته‌اند. 2- تعدادی دیگر، پس از شناسایی مستند و مستدرک، در حال حاضر تحت کنترل اطلاعاتی قرار دارند.3- طراحان و عاملینِ فاز عملیاتی و اقدام، شناسایی شده‌اند.4- پس از کشف و شناسایی طراحان و قاتلین، تحقیقات وسیعی برای شناسایی سرنخ‌های بیرونی و مسبب اصلی قتل‌های مشکوک انجام گرفته است.5- به اطلاع هم میهنان و امت آگاه می‌رساند، اطلاعات فراوانی در خصوص این جریان در پی تحقیقات انجام شده به‌دست آمده است، اما با توجه به اینکه مطرح کردن و افشای این اطلاعات می‌تواند به روند و نتیجه تحقیقاتِ جاری لطمه وارد کند، فعلاً از ارائه بخشی از آن معذوریم اما ان شاءالله به محض حصول شرایط مساعد و نتیجه نهایی، این اطلاعات را عرضه خواهیم کرد. 6- به‌دنبال تحقیقاتِ به نتیجه رسیده تاکنون 10 نفر بازداشت شده و یا مورد بازجویی قرار گرفتند.
این پرونده از اواخر دی‌ماه 1377، بالاخره به سازمان قضایی نیروهای مسلح که ریاست آن را محمد نیازی بر عهده داشت، واگذار شد. او نیز در اولین گفت‌و‌گوی خود خبر داد که در این پرونده تنها به چهار فقره قتلِ مربوط به داریوش فروهر و همسرش، محمدمختاری و محمدجعفرپوینده رسیدگی خواهد شد. محمد نیازی، دادستان نظامی تهران که چند روز بعد به ریاست سازمان قضایی نیروهای مسلح برگزیده شد، در همان گفت‌و‌گوی مطبوعاتی خود تأکید کرد:تا کنون هیچ یک از متهمان ادعا نکرده‌اند که برای ارتکاب این قتل‌ها مجوز و حکم شرعی داشته‌اند و در این زمینه هیچ حکم شرعی و قضایی صادر نشده‌است چرا که در حکومت اسلامی که اسلام حاکمیت دارد و ولی فقیه مبسوط الید است، هیچ کس نمی‌تواند حکمی خارج از سیستم قضایی و شرع و قانون صادر کند.» نیازی در خصوص اهداف متهمان از ارتکاب این جنایات نیزگفت: «متهمان این پرونده ادعاهایی در مورد مقتولان پرونده دارند که مورد قبول این دادسرا نیست و متهمان طبعاً از خودشان دفاع خواهند کرد.»
علی ربیعی مدعی است که کمیته تحقیق خاتمی، پس از کشفِ عاملان حادثه، کار خود را متوقف کرد، لیکن این خبر به‌صورت رسمی اعلام نشد. در شهریور 79، علی ربیعی، از اعضای کمیته تحقیق گفت: «در همان زمان جناب آقای نیازی با بنده صحبت کردند و ایشان فرمودند که اگر کمیته اعلام انحلال نماید، ما را با مشکل مواجه می‌کند. مردم تصور می‌کنند که رئیس جمهور پشت این پرونده نیست و با این جوی که در جامعه است، کار ما با مشکل مواجه می‌شود. شما این را اعلام نکنید. من نظر آقای نیازی را خدمت آقای رئیس جمهوری عرض کردم و در واقع آقای رئیس جمهوری هم متقاعد شدند که انحلال کمیته اعلام نشود، اما شواهد مانند انتخاب بازجویان سعید امامی و همسرش از سوی سعید حجاریان نشان می‌دهد که این کمیته تا مدت نامعلومی به کارش ادامه می‌داده است. روح الله حسینیان درباره سرنوشت کمیته تحقیق خاتمی می‌گوید: بعد از یک سال از رسیدگی به این پرونده خود آقای خاتمی به این نتیجه رسید که آن گروه، جریان رسیدگی را منحرف کردند و گروه جدیدی را انتخاب کردند که اگر چه از نیروهای چپ وزارت اطلاعات بودند اما متدین بودند؛ گروه جدید دستور آزادی افراد بیگناه را صادر کرد و کیفرخواست جدیدی را ارائه داد و دادگاه هم حکم را در مورد موسوی و همکارانش اعمال کرد. پس از کشف این موضوع که گروه بازجویی اول انحرافی عمل کرده است یونسی وزیر اطلاعات وقت در جلسه‌ای از طرف آقای خاتمی پیام آورد که این مسئله در هیأت دولت مطرح شده است اما ما جواب حسینیان را چه بدهیم و خاتمی خواهش کرده بود که من دیگر موضوع را پیگیری نکنم تا به آن رسیدگی شود. من هم در پاسخ به خاتمی پیغام فرستادم که ما هم به دنبال بحران نبودیم اما دوستان شما کاری کردند که انحراف پیش آمد و بدانید که من ساکت می‌شوم اما شما نمی‌توانید دوستان خود را ساکت کنید.
ورود تمام قامت روح الله حسینیان
با ادامه بازداشت‌های گسترده مأموران اطلاعاتی توسط کمیته تحقیق محمدخاتمی و شکنجه آنها، روح الله حسینیان از مدیران دادستانی به صورت صریح‌تر به میدان آمد و در سخنانی به افشاگری درباره فتنه قتل‌های زنجیره‌ای پرداخت. روح الله حسینیان از ابتدای دهه 60 وارد دستگاه قضایی جمهوری اسلامی شد و در سال 1362 به سمت قائم مقامی دادستانی انقلاب اسلامی مشهد منصوب شد. جانشینی دادستانی تهران و سیستان و بلوچستان از دیگر پست‌های وی بوده‌است. دادستان دادگاه ویژه روحانیت تهران، رئیس شعبه 4 دادگاه ویژه روحانیت، رئیس یکی از دادگاه‌های عمومی تهران، جانشین نماینده دادگاه انقلاب در وزارت اطلاعات از دیگر پست‌های وی در دستگاه قضایی - اطلاعاتی جمهوری اسلامی است. او در دوران وزارت ری‌شهری قائم مقام دادستان انقلاب اسلامی در وزارت اطلاعات بود. حسینیان اولین بار در 22/10/1377به افشاگری درباره‌ اصل ماجرای قتل‌ها پرداخت و در ابتدا اصل عمل قتل‌ها را محکوم کرد:اصل عمل قتل‌های اخیر برخلاف مصالح نظام اسلامی و محکوم بوده است. وی همچنین اعلام پشت‌پرده‌ ماجرای قتل‌ها را تنها راه ریشه‌کنی این‌گونه قضایا دانست: باید برای ریشه‌کنی این قضایا جسارت اعلام واقعیت‌ها را داشته باشیم تا بتوانیم راه صحیح پیشگیری از آن را به‌دست آوریم. حسینیان می‌گوید که قبل از شروع قتل‌ها به‌دست مصطفی موسوی، وی طی ملاقاتی با سیدمحمد خاتمی، رئیس‌جمهور وقت، از قتل‌های قریب‌الوقوعی خبر داد و آن را سناریویی برای سقوط دولت خاتمی دانست؛ اما پس از چندی که ماجرای قتل‌ها به اوج رسید، موسوی دوباره به دفتر خاتمی رفت و اعتراف کرد که قتل‌ها را خود او انجام داده است: «در این ماجرا، مدتی قبل از این‌که این قتل‌ها شروع بشود، آقای موسوی خدمت آقای خاتمی می‌رسد، ناگفته نماند که برای معاونت امنیت هم از طرف ریاست جمهوری، آقای موسوی پیشنهاد شده بود به آقای دری که ایشان به عنوان معاون امنیت نصب شود اما به ادله‌ مختلف پذیرفته نشد. اما به عنوان جانشین معاون امنیت منصوب شد. قبل از این‌که این قتل‌ها به وقوع بپیوندد، ایشان خدمت رئیس‌جمهوری می‌رسد و مطلبی را اعلام می‌کند و می‌گوید که در وزارت اطلاعات سناریویی در حال تدوین است و می‌خواهند عده‌ای را به قتل برسانند تا باعث سقوط دولت شما بشود. هنوز از قتل‌ها خبری هم نبود و حتی با یکی از مشاورین ریاست جمهوری هم تماس تلفنی گرفته و این جریان را گفته که خوشبختانه نوارش موجود است و ضبط شده این مکالمه. بعد از مدتی قتل‌ها شروع شد. در قتل‌ها وقتی که فروهر و خانمش کشته شدند، رئیس‌جمهور موضع‌گیری کرد، مسئولان دیگری موضع‌گیری کردند، خصوصاً ریاست جمهوری موضع تندی گرفت و هیأت هم از آن زمان شروع به کار کرد. بلافاصله بعدش قتل‌های دیگری هم به وقوع پیوست که از همان اول این ماجرا را مشکوک می‌کرد که چرا واقعاً چنین اتفاقی دارد پشت سر هم به وجود می‌آید. بعد از این‌که ماجرای قتل‌ها به اوج خود رسید، خود آقای موسوی رفت به دفتر رئیس‌جمهوری و گفت که این قتل‌ها توسط من انجام شده و کشفی هم اصلاً در کار نبود. خود ایشان رفتند و گفتند. حتی دو سه روز ایشان را تحویل نمی‌گرفتند و می‌گفتند دروغ است، مگر می‌شود آقای موسوی دوم خردادی طرفدار جبهه‌ دوم خرداد چنین کاری را مرتکب شده باشد؟ نمی‌پذیرفتند و می‌گفتند باز این یک سناریو است تا بالاخره آنقدر اصرار کرد که پذیرفتند. حسینیان می‌گوید که مصطفی کاظمی (موسوی) در اعترافاتش برنامه‌ریزی، دستور و مدیریت پروژه‌ قتل‌ها را می‌پذیرد: آقای موسوی همه‌ جریان را پذیرفته، خودش دستور داده. برنامه ریخته و شخصاً مدیریت پروژه‌ قتل‌ها را هم پذیرفته است.
سوابق مصطفی کاظمی
روح الله حسینیان اضافه می‌کند: موسوی بچه استان فارس است. از همان زمانی که اطلاعات در سپاه تشکیل شد، در اطلاعات سپاه بود و از همان زمان متهم بود که با دستگاه آقای منتظری، سید‌هادی و مهدی‌هاشمی در ارتباط است. بعد از این‌که وزارت اطلاعات تشکیل شد و اداره‌ کل اطلاعات هم در استان فارس تشکیل شد، وی به عنوان مسئول اداره‌ کل اطلاعات فارس انتخاب شد که درگیری درونی از همان جا در استان فارس هم شروع شد. موسوی معروف بود در همان زمان از بچه‌های چپ استان فارس هست و به اصطلاح جزو بچه‌های مسجد «آتشی‌ها» بود. درگیری بین وی و امام‌جمعه‌ شیراز به اوج خود رسید که ناچار شدند موسوی را از شیراز به تهران منتقل کنند و در وزارت هم که بود معروف بود به چپگرایی. در جریان انتخابات بشدت از جناب آقای خاتمی حمایت می‌کرد و این حمایت هم به قدری افراطی شده بود که حتی طرفداران خود آقای خاتمی هم ناراحت می‌شدند. بعدها مشخص شد که مصطفی کاظمی از دوستان نزدیک منتجب‌نیا نماینده شیراز در مجلس سوم و مشاور سید محمد خاتمی بوده است و از این طریق با خاتمی ارتباط داشته است. کاظمی در اعترافاتش گفته بود که منتجب‌نیا در جریان قتلها قرار داشته است. حجت‌الاسلام دری‌نجف‌آبادی، وزیر اسبق اطلاعات، از روابط نزدیک سیدمحمد خاتمی با مصطفی موسوی بدین‌گونه پرده برمی‌دارد: در یک جلسه‌ای که مسئولان وزارت با آقای خاتمی داشتند، آقای موسوی را به ایشان معرفی کردم. آقای خاتمی سریع گفتند: من ایشان را می‌شناسم و از دوستان ماست و ایشان نیاز به معرفی ندارد.
انگیزه‌ قتل‌های زنجیره‌ای
حسینیان معتقد است که کودتا علیه مقام معظم رهبری، هدف و انگیزه‌ انجام قتل‌های زنجیره‌ای بوده‌است. حجت‌الاسلام حسینیان از زبان مصطفی کاظمی نقل می‌کند که: تحلیل ما از اوضاع جاری روز این بود که آقای خامنه‌ای غیر‌از امام است و آقای خاتمی هم به دلیل این‌که بیست میلیون رأی آورده و بیست میلیون پشتیبان دارد، قدرتش بیش از بنی‌صدر است و ما این قتل‌ها را مرتکب می‌شویم و به گردن آقای خامنه‌ای می‌اندازیم. همین سخن را حسینیان دو هفته پس از دستگیری موسوی، زمانی که به دفتر رئیس‌جمهوری (خاتمی) می‌رود، ناباورانه از زبان محمدعلی ابطحی، رئیس وقت دفتر خاتمی، نیز می‌شنود: «درست پانزده یا شانزده روز بعد از دستگیری آقای موسوی، بنده برای اتمام‌حجت رفتم دفتر آقای خاتمی که با ایشان ملاقات کنم، آقای ابطحی بدون کم‌وکاست تحلیلش از اوضاع همین بود و با صراحت به ما اعلام کرد و گفت: «فلانی ببین، آقای خامنه‌ای غیر‌از امام است و آقای خاتمی بیست میلیون نفر پشت سردارد، ‌آقای خامنه‌ای هشت میلیون رأی آورد و اگر درگیری به وجود بیاید، شما مطمئن باشید که‌ آقای خامنه‌ای پیروز نخواهد شد. کودتا علیه مقام معظم رهبری توسط غوغاسالاران قرار بود با انجام قتل‌ها از دو طریق صورت پذیرد:
الف‌) متلاشی کردن وزارت اطلاعات
«... چون وزارت اطلاعات به هر حال وزارتی است که بدنه‌ آن با رهبری است، می‌خواهند این وزارت اطلاعات را متلاشی کنند.
حسینیان بر این نکته تأکید می‌کند که در پروژه‌ قتل‌ها، مشارکتی‌ها تا حدود زیادی وزارت اطلاعات را متلاشی ساختند: اگر این بلایی را که جبهه‌ دوم خرداد، از جریان قتل‌ها و توطئه‌ای که علیه وزارت اطلاعات کردند، هر وزارتخانه دیگری بود به کلی متلاشی شده بود. خیلی به وزارت اطلاعات ضربه زدند. وزارتخانه‌ای که بچه‌های آن بر مبنای انگیزه‌ دینی کار می‌کردند، یک مرتبه به یک جنایت متهم شده که از بیرون هدایت می‌کردند و به نام وزیر اطلاعات علیه وزارت اطلاعات اطلاعیه نوشته می‌شود و بدون این‌که وزیر خبر داشته باشد، در تلویزیون می‌خوانند. بهترین افرادش دستگیر می‌شوند و یک‌سال و نیم تحت شدیدترین شکنجه‌ها قرار می‌گیرند و در اصل روحیه‌ این بچه‌ها را متلاشی می‌کنند و دنبال همین موضوع هم بودند. عباس عبدی حرف خوبی زد. در جایی گفت: ما ترجیح می‌دهیم وزارت اطلاعات ضعیفی داشته باشیم و در تهران منافقین در مقر حکومت خمپاره بزنند. عبدی که دلش برای مردم نسوخته، او می‌خواسته که وزارتخانه‌ای موجود نباشد که اگر با امریکا رابطه‌ای برقرار می‌کند کشف شود. آنها دنبال این بودند و موفق هم شدند. بنابراین نباید بیش از این توقع داشت. ولی امیدوار هستیم که بازسازی روحی بشوند و ان‌شاءالله با روحیه‌ قوی از انقلاب حمایت کنند.
ب) متهم کردن سپاه
آنان با اتهام‌زنی و به گردن سپاه انداختن قتل‌ها، در صدد القای آن بودند که مقام‌معظم رهبری چنین دستوری را صادر کرده‌اند بعد پیگیری کردم که خب حالا چطوری می‌خواستند این ماجرا را گردن مقام معظم رهبری بیندازند. قتل‌ها را مرتکب شدند. خب قطعاً نمی‌گویند که خود آقا آمده و کشته. آقای موسوی در بازجویی می‌گویند که قرار بود ما این قتل‌ها را به گردن سپاه بیندازیم و بگوییم سپاه این کار را کرده و معلوم هم بود که سپاه زیر نظر فرماندهی کل قواست و وقتی که به گردن سپاه بیفتد، معنایش این است که‌ آقای خامنه‌ای چنین چیزی را دستور داده. تهیه و پخش نامه‌ مجعول منسوب به مقام‌معظم رهبری در مسجد حسین‌آباد آیت‌الله طاهری، دقیقاً در همین راستا انجام شد تا قتل دگراندیشان را به رهبری نسبت دهند: در مسجد حسین‌آباد آیت‌الله طاهری‌اصفهانی، اطلاعیه‌‌ای منتشر شد که در آن اطلاعیه با قلم و امضای جعل شده‌ مقام‌معظم رهبری خطاب به فرمانده سپاه سردار صفوی آمده بود که مضمونش چنین بود: آقای سردار صفوی این نویسندگان دگراندیش مرتد هستند و باید به جزای اعمالشان برسند. منتهی چون ناشی بودند از نظر خط و امضا با این‌که تلاش کرده بودند نامه جعلی باشد ولی مهری که از لحاظ طبقه‌بندی زده بودند مهری بود که در طبقه‌بندی جمهوری اسلامی آن مهر موجود نیست. این اطلاعیه در همان دو سه شبی که از همین جناح دوم خرداد آقایان نوری، کدیور و منتجب‌نیا برای سخنرانی می‌رفتند پخش شد. سپس اطلاعاتی را از داخل زندان به دست آوردیم و فهمیدیم آقای موسوی (مصطفی کاظمی) مطرح کرده است که ما خواستیم به واسطه‌ این قتل‌ها بین رهبری و آقای خاتمی اختلاف بیندازیم و این کار را به رهبری نسبت بدهیم.
انحراف پرونده‌ قتل‌ها
حسینیان همچنین می‌گوید: پرونده‌ قتل‌های زنجیره‌ای در مسیر انحرافی و غیر‌طبیعی قرار گرفت و بازجوهای پرونده‌ توسط علی ربیعی (عباد) به سازمان قضایی نیروهای مسلح تحمیل شدند. همه‌ کارها را آقای علی ربیعی (عباد) مشاور امنیتی رئیس‌جمهور انجام می‌دادند، حتی جناب آقای یونسی هم که وزیر اطلاعات بودند از این ماجرا خبر نداشتند که این بازجوها را گذاشتند. بعداً که رفتند و شروع به کار کردند، فهمیدند که این بازجوها را از بالا گفتند که بگذارید برای رسیدگی به این پرونده. حسینیان در افشاگری دیگری فاش می‌سازد که انتخاب بازجوها در اصل کار سعید حجاریان بوده است و بازجوها از دوستان نزدیک وی بوده‌اند: بازجوهایی که از طرف دولت تعیین شده‌اند از جانب سعید حجاریان هستند و قتل‌ها یک توطئه است و جریان رسیدگی، یک توطئه است. شش هفت ماه قبل از کشف ماجرا این خبر را در مشهد اعلام کردم. حسینیان همچنین اظهار می‌دارد که در ملاقاتی با نیازی، رئیس سازمان قضایی وقت، ماهیت قضیه را برای وی فاش ساخته و از دوستی بازجوهای پرونده با سعید حجاریان و انتخاب بازجوها توسط شخص وی پرده برداشته است و گفته که سپردن چنین پرونده‌ حساسی به سربازان سعید حجاریان، اشتباه محض است: «نیازی متأسفانه گوش نکرد به حرف من، الآن گرفتار شده است. به او گفتم اینها آدم‌های خطرناکی هستند. گفتم (که) آقای نیازی، اینها با سعید حجاریان ارتباط دارند، اینها از دوستان آنها هستند. مگر می‌شود پرونده‌ای را که خود آنها متهم هستند رسیدگی را به عهده‌ آنها گذاشت. نکن چنین کاری را!»
حسینیان درباره سوابق این بازجوها می‌گوید: «دو نفر از بچه‌های چپ وزارت اطلاعات، من حالا کاری ندارم به سابقه‌ اینها. من خوب می‌شناسم این دو نفر را؛ یک نفر به نام مجتبی و یک نفر به نام مهدی. این دونفر بازجوهایی هستند که هر پرونده‌ای که دست‌شان بود، زمانی که من مسئول رسیدگی به پرونده‌های وزارت اطلاعات بودم، وقتی که پرونده‌هایی که اینها بازبینی کرده بودند، می‌گفتم از اول بازجویی بکنید. اینها اول سوژه را پدرش را درمی‌آوردند یا وادارش می‌کردند به خودکشی، دو سه نفر از متهمین خودکشی کردند. یا خودکشی می‌کند یا آبرویش را می‌برند. می‌گویند مسئله‌ اخلاقی داشته یا جاسوس بوده، آخر سر هم هیچ چیزی از آن درنمی‌آوردند.»
یونسی: سعید امامی خودکشی کرد
در آخرین روزهای خرداد ماه 1378 خبر خودکشی سعید امامی، متهم قتل‌های پائیز 1377، منتشر گردید و گفته شد وی روز 29 خرداد 1378 هنگام استحمام در بازداشتگاه با خوردن داروی نظافت خودکشی کرده است و بلافاصله به بیمارستان منتقل شده که تلاش‌های پزشکی برای نجات سعید امامی به شکست انجامیده است. محمد نیازی در گفت‌و‌گویی رسانه‌ای سعید امامی، مصطفی کاظمی، مهرداد عالی‌خانی و خسرو براتی را به عنوان عاملان اصلی قتل‌ها معرفی کرد. وی گفت: «برخی از افراد بازداشت شده از نیروهای اطلاعاتی و بعضی نیز دارای شغل آزاد هستند.» او اعلام کرد:«با وجود مراقبت‌های ویژه‌ای که از سعید امامی یکی از عوامل اصلی و محوری این قتل‌ها به عمل می‌آمد، وی روز شنبه 29 خرداد در زمان استحمام در بازداشتگاه با خوردن داروی نظافت خودکشی کرد.وی پس از اقدام به خودکشی، بلافاصله به بیمارستان تخصصی منتقل شد ولی تلاش‌های پزشکی برای نجات وی مؤثر واقع نشد. وی افزود: با توجه به مدارک موجود و اعترافات صریح سعید امامی، وی هیچگونه راه فراری نداشت و اگر با این اتهامات به دادگاه می‌رفت حکم او اعدام بود! نیازی همچنین اظهار داشت: تاکنون تعداد 23 نفر به عنوان متهم در این پرونده تحت تعقیب قرار گرفته‌اند که بعد از تحقیقات لازم برخی از آنان با سپردن وثیقه آزاد شدند، 330 نفر نیز به عنوان مطلع و گواه در این پرونده مطرح هستند.» نیازی اعلام کرد: «در جریان تحقیقات، 3 نفر دیگر نیز اخیراً دستگیر شده‌اند که نتیجه، متعاقباً اعلام خواهد شد. یکی از آن سه نفری که در آن زمان دستگیر شدند، همسر سعید امامی بود. روز بعد اظهارات وزیر اطلاعات دولت خاتمی منتشر شد که در بخشی از سخنانش به پرونده قتل‌ها نیز پرداخت و با اشاره به خودکشی سعید امامی مشهور به سعید اسلامی از متهمان اصلی پرونده در موقع استحمام تأکید کرد: وزارت اطلاعات به محض اطلاع از خودکشی وی گروهی را مأمور به رسیدگی و مشخص کردن علت و انگیزه خودکشی کرد که بر اساس گزارش این گروه، پرونده بالینی بیمارستان و تحقیقات سایر کارشناسان، سعید امامی در یک لحظه فرصت پیش آمده در موقع استحمام، خودکشی کرده است. خودکشی سعید امامی اگرچه برای بسیاری از اطلاعات پرونده قتل‌های اخیر یک ضربه بود ولی به مسیر رسیدگی و تحقیقات پرونده آسیبی وارد نخواهد کرد. وزیر اطلاعات گفت: فرد خودکشی کرده و سایر متهمان، اطلاعات زیادی را ارائه کردند که در زمان لازم قاضی مربوط در مرجع قضایی به اطلاع عموم خواهد رساند. یونسی با اشاره به اقدام‌ها و همکاری وزارت اطلاعات برای شناسایی، دستگیری و معرفی عاملان قتلهابه دستگاه قضایی یادآور شد: احتمال مسامحه مأمور مراقبت از سعید امامی قابل پیگیری و تحقیق و برای تکمیل پرونده دستورهای لازم صادر شده است.
مراسم ختم سعید امامی و بیانیه حسینیان
چند روز بعد، حجت‌الاسلام حسینیان در حالی که مجلس ختم سعید امامی به سوژه رسانه‌های دوم خردادی تبدیل شده بود، به مراسم شب هفتم‌ رفت تا بر بی‌گناهی امامی تأکید داشته باشد. این حرکت کافی بود تا روزنامه‌هایی چون نشاط، صبح امروز، ‌سلام، خرداد و عصر آزادگان فعال گردند و به تخریب و ترور شخصیت حسینیان بپردازند و در مقابل هجمه تبلیغاتی مشارکتی‌ها، حسینیان «توضیح نامه»‌ای می‌نویسد و در آن از تحریف سخنانش به‌دست غوغاسالاران خبر می‌دهد. او در این توضیح نامه بر تحلیل قبلی خود که در آن مصطفی موسوی (کاظمی) اصلاح‌طلب را متهم شماره‌ یک دانسته بود، صحه گذاشته و فاش می‌سازد که معرفی سعید امامی به عنوان متهم اصلی از سوی غوغاسالاران در راستای سناریوی از پیش نوشته‌ آنها و با هدف انحراف مسیر پرونده و اذهان مردم از موسوی، متهم شماره‌ یک قتل‌های زنجیره‌ای، صورت گرفته بود: روزنامه‌های وابسته به جناح حاکم تلاش می‌کنند تا با یک مغالطه‌ آشکار «مجرم اصلی» را فردی جلوه دهند که الآن دستش از دنیا کوتاه است و قادر به دفاع از خود نیست. حسینیان همچنین این تصور مشارکتی‌ها که بتوانند وی را با ترور شخصیت از میدان بیرون کنند، اشتباه محض آنها می‌داند: غوغاییان سخت در اشتباه‌اند، اگر می‌پندارند با دروغ و تخریب و ناجوانمردی می‌توانند امثال حسینیان را از صحنه خارج کنند و صدای او را در گلو خفه کنند.این روشی را که جبهه‌ دوم خرداد در پیش گرفته‌است روش قابل دوامی نیست. تجربه نشان داده است که انحصار شکست خوردنی است. استبداد در هر شکلی فروریختنی است. اگر شاه توانست با تک حزبی سلطنت خود را حفظ کند، شما هم می‌توانید سیطره‌ تک صدایی را مدتی طولانی حفظ کنید! اگر شاه توانست با دیکتاتوری مرتجعانه‌ خویش، سکوت را برای همیشه بر مجاهدان راه خدا تحمیل کند، شما هم خواهید توانست با دیکتاتوری مدرن و اشرافیت مطبوعاتی، دهان آزادگان را ببندید. شما‌ آن‌قدر ضعیف و ترسو هستید که حتی توان تحمل یک صدای مخالف را ندارید. همه‌ سنگر‌ها را به گفته‌ خود فتح کردید. دولتی مقتدر با پشتوانه‌ای قوی، مجلس را نیز با اکثریتی قاطع به آن افزودید... همه را مرعوب فضای خفقان خویش کرده‌اید تا همه تن به سازش با شما داده‌اند اما آن‌قدر خود را در موضع شکنندگی می‌بینید که اجازه‌ اظهارنظر حتی به یک مخالف هم نمی‌دهید. در مورد قتل‌های مصطفی کاظمی هر چه خواستید گفتید و با هر کس دشمنی داشتید بر او تاختید، اما یک تحلیل مخالف تمام رشته اعصاب شما را به هم ریخت و هنوز برخود می‌پیچید و تیر در تاریکی رها می‌سازید. راستی در برنامه‌ چراغ چه مطلبی را گفتم که این‌چنین برآشفتید و این‌چنین زبان به ناسزا گشودید؟... اما می‌دانستم شما پریشان از ناتمام ماندن سناریویی بودید که برایتان نگاشته بودند و من خوشحالم از بر هم زدن صف حمله‌ شما. در دل به شما حق می‌دادم که فریاد بزنید و سر بر دیوار بکوبید.
باند شما با دست پنهانش جریان رسیدگی به پرونده را منحرف کرد و با دست آشکارش فضا را آلوده ساخت. آنچه پس از یک سال و اندی رسیدگی اتفاق افتاد، همان چیزی بود که من در یک جلسه خصوصی در مشهد پیش‌بینی کردم و شما از آن یک بحران ساختید. اگر یک روز دست‌اندرکاران رسیدگی و اعمالی که به وقوع پیوست برای مردم آشکار شود آنچه اکثر مسئولان در نهان گفتند که «حق با حسینیان بود» آشکارا خواهند گفت. آن روز را خواهید دید که همه‌ کسانی که افتخار دخالت در رسیدگی داشتند و آشکارا مسئولیت رسیدگی را می‌پذیرفتند و از ادامه‌ رسیدگی اعلام رضایت می‌کردند، همه چیز را انکار خواهند کرد و من مطمئنم آه مظلوم چنان خاندان برانداز است که هیچ‌کس را توان گریز از آن نباشد. و آن روز فرا خواهد رسید... با صدای رسا اعلام می‌کنم من عقیده‌ام راجع به سعید (حجاریان) هیچ تغییری نکرده‌است. اگر تمام مسئولان نظام او را فرشته بدانند و او را پیام‌آور آزادی بخوانند، در عقیده‌ بنده سر سوزنی تغییر نسبت به برداشت خودم از او به‌وجود نخواهد آمد، مگر این‌که قطع برخلاف پیدا کنم و مطمئن شوم در مقدمات برداشتم اشتباه کرده‌ام. آن وقت خودم با پای برهنه در خانه و درگاهش خواهم ماند تا از او رضایت بطلبم.
البته شما می‌توانید همین جملات را تیتر کنید و جوسازی کنید، من از جوسازی شما ترسی ندارم. حیات شما بر پایه تبلیغات بی‌اساس و دروغین است اما بدانید که «ان اوهن البیوت، لبیت العنکبوت: سست‌ترین خانه‌ها، خانه‌ عنکبوت است.» اگرچه امروز با امواج تبلیغاتی، همه چیز را به عکس جلوه می‌دهید باطل را حق و ارزش‌ها را ضد‌‌ارزش می‌نامید اما روزی چهره‌ تزویر هویدا و شمشیر زور شکسته و کیسه‌ زر تهی خواهد شد. شما چنان در تعارض عریان گرفتار شده‌اید که چاره‌ای جز غبار به راه انداختن ندارید؛ شعار آزادی می‌دهید اما اختناقی ایجاد کرده‌اید که همه را در محاق وحشت از اظهار نظر فرو برده‌اید. من چگونه باور کنم انسان‌هایی که هیچ ماهیت دموکراتیک ندارند می‌خواهند دموکراسی برقرار کنند؟! شعار قانون می‌دهند اما هر قانونی را زیرپای خود له می‌کنند؟ من هرگز باور نمی‌کنم قانون‌شکنان مدافع قانون باشند... وقتی به شعار‌های ضد‌‌خشونت شما می‌اندیشم و سابقه‌ شغلی شما را به یاد می‌آورم غرق در تعجب می‌شوم؟ وقتی جناب آقای موسوی‌تبریزی و آقای وردی‌نژاد و عباد و آیت‌الله خلخالی می‌شوند ضد‌‌خشونت و آیت‌الله جنتی و مصباح می‌شوند چهره‌های خشن، نمی‌دانم دم خروس را باور کنم یا قسم حضرت عباس را؟ شما به من حق بدهید که نسبت به همه شعارهایتان به دیده شک و تردید بنگرم، بیایید برای بررسی ریشه‌های خشونت یک مرتبه این سؤال را مطرح کنیم: «چه کسانی و چه جناحی در این کشور خشونت را پایه‌ریزی کردند؟ عجبا! یک روز آیت‌الله مهدوی به خاطر منتقد بودن به رفتار خشن، می‌شود سازشکار و به جرم سازشکار باید منزوی شود و یک روز به جرم خشونت باید منزوی شود و آیات عذاب در شأن او نازل شود و معاویه دغلباز، عابد و زاهد قلمداد گردد؟ آن وقت نباید تعجب کرد از کسانی که ملت ایران را یکپارچه ممنوع‌الخروج اعلام کردند. اگر امروز از غم امت سر در جیب تفکر فرو برند و کسانی که سفارتی را در منظر عام به تسخیر درآوردند و امروز شعار تنش‌زدایی سر دهند و گناه تنش‌ها را به گردن دیگران بیندازند البته به این هنرمندی باید‌آفرین گفت که چگونه آسمان و ریسمان می‌کنند و ریسمان را مار و صد البته باید به هنرمندانی که طبق مقتضای زمان، ‌روزی از دیوار سفارت بالا می‌روند و روزی به پای دیوار سر می‌سایند، ‌آفرین گفت؛ به امید روزی که نفاق، نقاب از رخ برکشد.»
تردید در خودکشی
حسینیان همچنین با قوت مسئله خودکشی سعید امامی را رد کرد و گفت: اما مسئله‌ خودکشی را اصلاً اعتقاد ندارم. مطمئن هستم سعید امامی را همان دست‌های ناپاک که قتل‌های زنجیره‌ای را به وجود آوردند، همان دست‌های ناپاک که جریان رسیدگی را منحرف کرد، سعید امامی را به قتل رساند و مظلومانه پیش از کشتن آبروی او را بردند. من قبل از این جریان به آقای ربیعی یک نامه‌هایی نوشتم. وقتی که دستم از همه جا کوتاه بود گفتم مظلومیت این بچه‌ها دامن شما را خواهد گرفت. دلایل حسینیان برای عدم خودکشی سعید امامی به این شرح بود:‌ یک استکان داروی نظافت کسی را نمی‌کشد؛ من گواهی فوت ایشان را دارم و پزشک قانونی هیچ گزارشی راجع به مرگ ایشان ننوشتند و نوشتند علت مرگ نامعلوم (است). آقای سعید امامی تا چهار روز در بیمارستان بود، زنده بود و بعد از چهار روز فوت کرده است. معلوم است که دارو این‌قدر مؤثر نبوده، همان لحظات ایشان را از بین ببرد و حتی خبر دادند که ایشان خوب شده بیایید ببریدش. حسینیان قتل سعید امامی را به آن دلیل محتمل‌تر می‌داند که پزشکان علت مرگ وی را (دو ساعت قبل از مرخصی) ایست قلبی دانسته‌اند و از طرفی دیگر ایست قلبی با آمپول هواست. حسینیان ناگفته دیگری را نیز فاش می‌کند و می‌گوید: چند وقت پیش خدمت آقای ری‌شهری بودم ایشان فرمودند که یک نوار شکنجه آورده‌اند اینجا. من دیده‌ام حالم به هم خورده است دو دقیقه‌اش را دیده‌ام و مطمئن شدم که سعید امامی خودکشی نکرده بلکه او را کشته‌اند من همین‌جور پیگیر بودم ببینم این نوار چیست که آقای ری‌شهری از این جریان چنین استنباط کرده‌است؟ بالاخره از دوستانی که نوار را دیده بودند سؤال کردم. دیدم که یکی از همین متهمین را دارند با شلاق می‌زنند و بازجوها می‌گویند که دو قاشق بخور.
شکنجه‌ همسر سعید امامی تا پای مرگ
حسینیان در ادامه‌ افشاگری‌هایش از شکنجه‌ همسر سعید امامی توسط بازجوهایی که از سوی سعید حجاریان بودند، سخن می‌گوید و بر اطلاع خاتمی از جریان شکنجه، قبل از کشف آن، تأکید می‌نماید: در مورد جریان شکنجه این‌گونه نبود که آقای خاتمی خبر نداشته باشد. متأسفم که آقای خاتمی انکار می‌کند. بنده به یکی از وزرا بارها گفتم که چرا جریان شکنجه را به آقای خاتمی نمی‌گوید؟ گفت گفته‌ام. ماجرای کشف شدن جریان شکنجه در رمضان سال گذشته بود که یک نفر از پزشکان بیمارستان بقیه‌الله سپاه که خانم او هم در وزارت اطلاعات بوده‌است برای آقای یونسی خبر آورد که یک خانم و یک آقایی از متهمین پرونده در حال مرگ هستند و خیلی التماس می‌کنند که یک نفر با اینها صحبت کند. آقای یونسی نماینده‌ای فرستاد که او را راه ندادند تا این‌که جریان به دفتر مقام‌معظم رهبری رسید. از طرف دفتر با آقای‌ هاشمی‌شاهرودی تماس گرفتند و ایشان آقای مروی را فرستاد برای تحقیق و دیدند که یکی از آنها همسر سعید امامی است. اینها در حال مرگ بودند و کلیه‌هایشان از شدت شکنجه از کار افتاده بود. آقای مروی می‌گفت استخوان کف پاهای همسر سعید امامی بیرون زده بود یعنی شکنجه چیزی نبوده است که آقای خاتمی بخواهد انکار کند. این جریان کشانده شد به هیأت سه نفری که رفتند پرونده را رسیدگی کردند و مشخص شد همه چیز دروغ بوده‌است. در سؤال‌هایی که از متهمین می‌کردند دنبال قتل‌ها نبودند بلکه دنبال چیز دیگری بوده‌اند.
پیام خاتمی
پس از آن‌که انحراف هدفدار در مسیر پرونده‌ قتل‌های زنجیره‌ای به‌دست بازجوهای انتخاب شده از سوی سعید حجاریان کشف می‌گردد، خاتمی از طریق یکی از وزرایش برای حسینیان پیام می‌فرستد و از او تمنا می‌کند که از ماجرای کشف شده سخن نگوید و به افشاگری نپردازد: مهم‌تر از اینها پیامی بود که ایشان (خاتمی) پس از کشف شدن جریان شکنجه در حضور سی نفر برای من فرستاد. از جمله شاهدان این جلسه آقای زرگر، آقای رامندیها از قضات دیوان عالی‌کشور، آقای راجی از قضات دادگاه تجدیدنظر بودند. در آن جلسه، وزیری آمد و از قول آقای خاتمی گفت: آقای خاتمی به شما سلام رسانده و از شما خواهش کرده است که در مورد این جریان شما مصاحبه نکنید. من هم از طرف مقابل، از روزنامه‌ها می‌خواهم فتیله را پائین بکشند، خودم پرونده را جمع و جورش می‌کنم. اگر آقای خاتمی کاره‌ای نبود چطور می‌توانست پرونده را جمع و جورش کند؟ اگر واقعاً ایشان نقش نداشتند چرا پیغام دادند؟ به همین خاطر است که اینها جرأت نمی‌کنند با من مناظره کنند. با کشف انحراف در مسیر رسیدگی به پرونده‌ قتل‌های زنجیره‌ای، خاتمی، رئیس‌جمهور وقت، در معرض یک رسوایی مفتضحانه قرار گرفت و چاره‌ای جز تکذیب نقش خود در پرونده ندید. این حرکت مسبب آن شد که سازمان قضایی نیروهای مسلح بیانیه‌ افشاگرانه و سرگشاده‌ای در همین باره صادر کند و مسائل مربوط به انحراف پرونده را فاش سازد: آقای خاتمی در امر پی‌گیری پرونده‌ قتل‌های زنجیره‌ای نقش اساسی ایفا نموده و در آن دخالت داشته‌اند... اصل دخالت قابل انکار نیست و باید مسئولیت این دخالت نیز پذیرفته شود. در بیانیه‌ مذکور با تأکید بر این‌که رئیس‌جمهور وقت اختیارات فراوانی در پرونده‌ قتل‌ها داشته، آمده است براساس اعلام مورخ 1377/9/24 دفتر رئیس محترم جمهوری، کمیته‌ ویژه‌ یک کمیته قضایی ـ امنیتی بوده است. لذا علی‌الاصول می‌بایست عضوی از قوه‌ قضائیه و عضوی از قوه‌ مجریه در آن شرکت داشته باشند و قاعدتاً عنصر قضایی این کمیته می‌بایست از سوی رئیس قوه‌ قضائیه معرفی می‌شد. در حالی که عضو قضایی این کمیته (آقای یونسی) نیز از سوی آقای رئیس‌جمهور معرفی شده است و رئیس وقت قوه‌ قضائیه هیچ‌گونه اطلاعی از موضوع نداشته است... ورود یک گروه خاص در پرونده‌ امنیتی خاص، عملاً کار تحقیق را مختل می‌کند. بخصوص اگر انگیزه‌های خاصی وجود داشته باشد که چنین نیز شد و ورود این گروه، سرنوشت پرونده را عوض کرد... بنابراین واقعیت آن است که تشکیل این گروه و ورود آنها به پرونده با اصرار و ابلاغ آقای خاتمی صورت گرفته، در حالی که برخلاف نظر مقام قضایی پرونده بوده است... اگر ایشان (خاتمی) نتایج بازجویی‌ها را بررسی نمی‌کرده، پس گروه بازخوانی را برای چه تشکیل داده‌اند؟... در این پرونده جناب آقای خاتمی اختیارات بالایی را اعمال نموده‌اند که از آن جمله می‌توان به تعویض مقام قضایی پرونده اشاره نمود که چنین امری مسبوق به سابقه نیست... اگر این امر اعمال مسئولیت و اختیار در رسیدگی به پرونده نیست، پس اسم آن چیست؟
حکم دادگاه
بالاخره پس از جنجال‌های بسیار دادگاه متهمان قتل‌های زنجیره‌ای در فاصله 3 تا 30 دی 79 به صورت غیرعلنی و بدون حضور هیچ یک از وکلا یا اعضای خانواده مقتولان به ریاست محمدرضا عقیقی رئیس شعبه دادگاه نظامی یک تهران برگزار شد. رئیس دادگاه اعلام کرد که پس از استماع نظر و استدلال معاون دادستان نظامی تهران، چون علنی بودن دادرسی را موجب اخلال در امنیت و نظم عمومی تشخیص داد، مستند به‌بند ‌3 ماده‌ ‌327 قانون آئین دادرسی کیفری و اصل ‌165 قانون اساسی قرار دادرسی غیرعلنی را صادر نموده است. با برگزاری12 جلسه دادگاه در نهایت شعبه یک دادگاه نظامی تهران به ریاست قاضی عقیقی در حکمی مصطفی کاظمی قائم مقام وقت معاونت امنیتی وزارت اطلاعات و مهرداد عالیخانی مدیرکل وزارت اطلاعات را به جرم آمریت و صدور دستور چهار فقره قتل به چهار بار حبس ابد محکوم کرد. علی روشنی مسئول وقت حراست بهشت زهرای تهران به جرم مباشرت در قتل محمد مختاری و محمد جعفر پوینده به دوفقره قصاص نفس و محمود جعفرزاده عضو اداره عملیات وزارت اطلاعات را به جرم مباشرت در قتل داریوش فروهر به یک فقره قصاص نفس محکوم شدند.
همچنین علی محسنی دیگر عضو اداره عملیات وزارت اطلاعات را به جرم مباشرت در قتل‌ پروانه اسکندری (فروهر) به یک فقره قصاص نفس پس از پرداخت نصف دیه‌ کامل به قاتل محکوم شد. حمید رسولی و محمد عزیزی از مدیران میانی وزارت اطلاعات هر دو به جرم آمریت و صدور دستور در راستای اجرای دو فقره قتل آقای داریوش فروهر و خانم اسکندری به دو فقره حبس ابد محکوم شدند. خسرو براتی به جرم معاونت در قتل به ده سال زندان و اصغر سیاح به شش سال زندان محکوم شدند و سایر متهمان شامل ابوالفضل مسلمی، مصطفی هاشمی، محمدحسین اثنی‌عشر، علی صفایی‌پور و علی ناظری به دو و نیم تا چهار سال زندان محکوم گردیدند. دادگاه 3 نفر از اعضای بازداشت شده وزارت اطلاعات را تبرئه کرد و متهمان همگی به غیر از خسرو براتی از اعضای رسمی وزارت اطلاعات بودند. با اعتراض وکلای متهمان قتل‌های زنجیره‌ای رأی دادگاه در دیوان عالی کشور نقض شد و محمد عزیزی و علی روشنی در شعبه پنجم دادگاه نظامی تهران به تغییر عنوان اتهام مواجه شدند و مجازات محکومان به قصاص نیز به دلیل آنچه گذشت خانواده مقتولان ذکر شد به 10 سال زندان محکوم شدند. چند سال بعد تمامی محکومین به جز مصطفی کاظمی و عالیخانی آزاد شدند.
منبع: رمز عبور شماره1
حالا امیدوارم بتونید جواب سعید امامی رو بدید
19 Dey 92 ، 18:57 حق دوست


سعید امامی فقط یک قربانی بوده
قربانی یک بازی کثیف سیاسی

وقتی نحوه شکنجه همسرشون و اعتراف نامه ای که زیر شکنجه

ازش گرفته بودن, شنیدم,حالم دگرگون شد(قادر به شرحش نیستم!)

امیدوارم خدا سزای کسانی رو که بخاطر قدرت این بازی های کثیف رو کردن ,بده

ان شاءالله هرکسی میخواد به این نظام ورهبری برچسب بزنه
خار ونابود بشه
خداوند سعید امامی رو رحمت کنه

یاحق
16 Bahman 92 ، 21:03 بهروزی
عوامل اصلی این ماجرا از ابتدای تشکیل وزارت اطلاعات از مسئولین آن در شیراز بودند . اینها جزو مریدان یکی از خواهرزاده های شهید دستغیب بودند که بسیار تندرو ،چپ و اصلاح طلب میباشد بودند . و مدام راهپیمائی بر علیه نماینده ولی فقیه جناب آقای حائری شیرازی راه می انداختند و شعار مرگ بر وی میدادند تا بالاخره با فشار نیروهای راست از شیراز اخراج و به تهران منتقل شدند.وقتی در آن سال این اتفاقات افتاد ،شیرازی هائی که آنها را می شناختند مانده بودند که چگونه اصلاح طلبها آنها را اصولگرا معرفی میکنند. جلالخالق
امان از آه مظلوم

سعیدجان راهت ادامه داره
سعید امامی در اعترافتش به قتل سید احمد خمینی با دستور مصباح یزدی،محسنی اژه ای و بیت رهبری اشاره کرده
پاسخ:
سند حرفاتون لطفا
جالب بود نمیدونستم
سعید امامی اولین و آخری سر ِنخ ِاین ماجرا که نبود. خود ِشما هم نام چند نفر را نوشته اید.
از آن زمان تا به حالا نزدیک به 15-16 سال میگذرد. آقای به جای شهار و فرافکنی کاش طی این مدت کمی به این ماجرا رسیدگی حقوقی می کردند.
ضمنن این تروزها با قتل فروهر ها شروع نشد.پس برای ِنمونه سعیدی سیرجانی و محمد مختاری چه؟

موفق باشید
بهارتو مبارک
دری وری نگید خواهشا .
29 Ordibehesht 93 ، 12:40 سعید امامی
من زنده ام
16 Khordad 93 ، 01:54 سعید امامی
شلام داداش
من الان کرک و پرم ریخته .
بی انشافا نمیدونم چکار کردن که اینقده خممممممارم؟
برای اینکه حدس بزنیم مقصر واقعی کیست به این مطلب اشاره می کنم که غالب اصلاح طلب ها دارای تناقض و پارادکس اعتقادی و سیاسی هستند از یک طرف قائل به نسبیت اخلاقند و می گویند: خوب و بد مفاهیم غیر قابل اثباتند؛ و از طرف دیگر از اخلاق و انسان دوستی و حقوق بین الملل و دموکراسی سخن می گویند. از یک سو از آزاداندیشی و فضای باز سیاسی شعار سر می دهند اما از سوی دیگر مخالفان سیاسی و حتی اعتقادی خود را حذف سیاسی یا شخصیتی می کنند و آنها را خشونت طلب و افراطی و خشک مغز و تمساح و ... می نامند.
با اینهمه تتناقض و دروغ می توان حدس زد که در این مسئله هم حق با چه کسی است؟ با کسی که حداقل در اندیشه از اخلاق حمایت می کند یا با کسی که اخلاق را خرافات و نسبی می داند.
واقعا که
اصلا فکر نمیکردم که حتی تو فضای مجازی هم انقده دروغ رواج داشته باشه لااقل از خدا نمیترسید از آه مظلوم بترسید.
08 Tir 93 ، 01:42 سیدقاسم
سلام
واقعا متاسفم که طرف سعید امامی وتاییدکنندگانش رو میگیرید
اون دنیا جواب میدید
خاتمی پاکترین روحانی تاریخ ایران است
16 Tir 93 ، 17:09 ترانه
متاسفانه اطلاعات غلطی دادین ودر بسیاری ازموارد دچار کتمان حقیقت و حتی دروغ پراکنی شدید
اولا تعدادی نویسنده نبوده و بیش از صد نفر بودند که تعداد زیادی از آنها تکه تکه شدند
دوما رهبر بلافاصله وقتی متوجه شدند نطق کردند که امکان چنین رسوایی در وزارت معظمه اطلاعات بدون وجود سناریوی خارجی امکان پذیر نیست که همین فرمایش باعث شکنجه های فجیعی توسط بازجویان سعیدامامی و دیگران شد(فیلم شکنجه ها دراینترنت موجوداست) که پس از آن کمیته رسیدگی به دستور رییس جمهور وقت نه رهبر ونه بلافاصله تشکیل شد و بازجویان بی رحم و وحشی شناسایی و در بازجوییهای جدید عنوان کردند به دلیل نطق رهبری هیچ اعتراف دیگری برای ما قابل قبول نبود که باعث شد بسیاری از مراجع عظام اعترافات تحت شکنجه را فاقد ارزش وغیر شرعی اعلام کنند
سوما درمورد خودکشی سعید امامی هم طبق گزارش پزشکی قانونی وپزشکان بیمارستان داروی نظافت نمیتواند باعث مرگ شود درحالیکه حال او پس از انتقال به بیمارستان خوب شده وحتی مرخص میشود ولی ناگهان با جسد او روبرو میشوند وباوجود مرگ مشکوک اجازه کالبدشکافی هم داده نمیشود وسعیدامامی حذف شد تا عاملان اصلی رسوا نشوند
چهارما درمود دیگر متهمان هیچ یک بسزای اعمالشان نرسیدند وهمگی آزاد شدند وحبس ابد دروغ محضه
درمورد شهادت آقا احمد خمینی به دست امامی و دستور مستقیم از فلاحیان وزیر ومصباح یزدی وتایید آن ازسوی حسن خمینی هم میتوانید به متن اعترافات امامی مراجعه کنید درمورد منبع بقیه مطالب هم میتونید به قول خودتون با یه سرچ ساده صحت مطلب را بفهمید
امیدوارم مطالب کذب و تحریف شده را حذف و حقیقتها رو بنویسید
17 Tir 93 ، 18:59 مهرداد
کفت برید...؟!!!
حالا چی داری بگی در جواب خواهر ترانه!
حرفای ترانه منطقی تر از ساندیس خوره پس باورکردنی تره.
خدا زمین را از شر دروغگویان پاک گرداند!!
23 Tir 93 ، 12:06 سینا سمیع
توی یوتیوب هست که چطوری وزارت اطلاعات باهاشون برخورد کردن با زن سعید امامی خیلی وحشتناکه
01 Shahrivar 93 ، 14:11 پیروولی
ماپیرو ولایتیم ومعتقدیم ولی امر درچهارچوب دین مسائل را میداند وحل وفصل میکند.ودیگر نیازی به حدس وگمان که به فرموده قرآن اثم است نمیابیم.
اینکه داروی نظافت (واجبی) باعث مرگ نمیشه میتونی امتحان کنی، اما اینکه واجبی به خوردش دادن یا خودش خورده چیز دیگریست که باید رئیس جمهور وقت و وزیرشون پاسخگو باشند.
09 Shahrivar 93 ، 11:09 بنده خدا
جریان نا امنی و ترور از اونجا شروع شد که اقای دری وزیر که شد شرکتهایامور اقتصادی رو حسابرسی کردنو دیدن شرکتهای تجاری با تو جه به اینکه گمرکی هم نمیدادنشرکتها همه ورشکسته بودن و شرکتها رو تعطیل کرد و این اقایان چون منافعشون در خطر افتاد شروع به نا امنی کردن و موفق هم شدن که وزیر رو عوض کنن
دراینجا خسرو براتی طرقی چکاره بوده مزدور یا مواجب بگیر او هنوز با اسلحه غیر مجاز درمیان مردم تردد میکند واموال خوبی بابت دستمزد قتلها بدست آورده مسولین امرپیگیری کنند
ماهی از سر بگندد نی ز دم / فتنه از عمامه خیزد نی ز خم
قابل توجه دوستان عزیز باید بگم پس از چندین بار مطالعه و تحقیق دقیق به وسیله منابع متفاوت داخلی ،خارجی ، موافق ،مخالف، به ضرس قاطع بهتون اطمینان میدم پروژه قتلهای زنجیره ای گرچه ی پروژه برای حذف دگراندیشان و اهل فکر بود و از سال 69 شروع شده بود به وسیله فلاحیان، اما سریع تر شدن روند قتلها در سال 77 پروزه راستگرایان افراطی برای زمین گیر کردن دولت خاتمی و ناتوان جلوه دادن اون بود. افرادی همچون حسین شریعتمداری، روح اله حسینیان، مصطفی پورمحمدی، ایت اله خوشوقت بعنوان مرجع فتوای حکم قتل ها، مصباح یزدی و..... بصورت مستقیم در قتل ها دست داشتن و امثال سعید امامی مهره های اجرایی بون و نه آمرین قتلها. ولی با هوشمندی محمدخاتمی و تیم همراهش این حرکت بسیار کثیف و زننده نقش بر اب شد و گرچه خون بسیاری از افرا صاحب وزن و متفکر این سرزمین بیگناه ریخته شد که ایشاله خداوند متعال از هیچکدام دست اندر کاران این قتلهای کثیف نمیگذرد
تعجبم از گردانندگان این وبلاگ هستش، الان چرا دنبال این ماجرایی که یادآوریش جر درد و رنج برای خوانندگانتان ندارد راه افتاده اید، چهره سعید امام را پاک نشان ندهید که چهره خودتان مخدوش میشود
کاری با راست و دروغ این مطالب ندارم. اما حداقل اسم رئیس جمهور وقت را کامل می نوشتید که مقالتون یه سندیت داشته باشه
10 Mehr 93 ، 02:00 محمد حسنی
سلام به همه.
مهدی جان!، کاش قربون دستت یه دوتا از منابعت رو هم معرفی میکردی تا ما بهتر با این امثال مصباح و فلاحیان و مرحوم آیت الله خوشوقت و بقیه ی ... آشنا میشدیم ولی خداییش از نوشتت قشنگ معلوم بود که چقد اهل تحقیق و احترام به هر دو نظر موافق و مخالفی!.
من در مورد حضرت رسول (ص) هیچی نمیگم ولی توصیه میکنم ادب رو از رادیو اسرائیل یاد بگیری که اگه از آدمکشها حمایت میکنه لا اقل برای حمایت از اونا و کاراشون مؤدب حرف میزنه تا خودش رو موجه جلوه بده!.
ساندیسخور!، جوابش رو ندی مدیونیااااا!.
04 Aban 93 ، 22:41 کرمعلی
نمیدونم چرا ولی حس میکنم این صفحه برای دسته بندی IPها درست شده
06 Aban 93 ، 10:21 محمّدجواد
بنویسید و نظر بدید...دنیای دیگه ای هم هست....تو نظره قبلیم گفتم...
عزیزان به امید این نباشید که این نظامه عزیز حالا حالاها سرنگون بشه...چون همین خوده من اگه همه چیز رو بی ارزش ببینم امام راحل و شهدا رو از یاد نمیبرم..پس این نظام برپاست..امّا بالاخره تا کی....تا کی؟؟؟؟؟؟؟؟
10 ساله دیگه 20 سال 30 سال 40 ساله دیگه..بله بالاخره نمیدونم کی ولی وقتی این اتفاق بیافته اسناده جنایات رو خواهد شد...البته این اختار فکر نکنم چیزی رو باقی بزاره...ساواکه بیچاره از ترسه ک...شون دررفتن ولی اینا میسوزونن بعد یکم میکشن اونوقت درمیرن....
اونوقت ما 60 ساله خواهیم بود ..خودمو میگما...
به قوله این کریمیه عزیز که داره میخونه...
خورشیده امید ما شده هم رنگ غروب...عیبی نداره ما هم خدایی داریم...باز خوبه آیت الله رفسنجانیو داریم...
09 Aban 93 ، 12:10 محمد حسنی
این رفیقی که نوشتن مردم نهایتاً این نظام رو دوست دارن چون امام رو دوست دارن ولی این نظام سرنگون میشه و اون موقع ایشون شصت سالشونه و خدا رو شکر که آقای رفسنجانی رو دارن!، معلومه که اولاً به غیب بد جور متصلن چون غیر از اینکه آینده ی نظام رو پیشبینی کردن تضمین کردن که خودشون هم زنده خواهند بود.
کاش هفت سال قبل که یه دختر خانمی رو دوست داشتم البته برای ازدواج و اینقد هم خدا خدا کردم و آخرش هم بهش نرسیدم آدرس خونه ی شما رو داشتم و میومدم ازتون پیشگویی میگرفتم و دیگه اینقد خدا خدا نمیکردم!.
اینا رو بیخیال اگه گفتی استقلال پرسپولیس این بار چند چند میشه؟!.
انو هم بیخیال بگو اسم بابای من چیه؟!/خخخ.
11 Azar 93 ، 13:15 کوروش
قوه قضائیه سعید اسلامی را محکوم کرد
بنیاد شهید و قبر سعید امامی توسط این بنیاد بعنوان شهید قلمزنی شده است
صدا و سیما در مورد قتلهای زنجیره ای بایکوت خبری کرد و اصلا روشنگری نکرد


11 Azar 93 ، 17:47 محمّدجواد
نمیدونم چرا بعضی از نظرهام که با شجاعت خیلی از حقایق رو توش مینویسم رو خون خور درج نمیکنه...یا کب کردی یا ترسیدی؟؟؟؟؟ درسته؟؟؟؟
پاسخ:
حرف های هر انسانی نشانه شخصیت اوست...
اینجا نظراتی که حاوی توهین باشه درج نخواهد شد
16 Azar 93 ، 09:24 کوروش
تصمیات متناقض حکومت ولایی در مورد برادر سعید :

1-قوه قضائیه حکومت سعید اسلامی را به اشد مجازات محکوم کرد
2- قبر سعید امامی، توسط بنیاد شهید بعنوان شهید قلمزنی شده است
3-صدا و سیما در مورد قتلهای زنجیره ای سکوت کرد و به اصطلاح خودشان بصیرت نمایی کرد.


16 Azar 93 ، 14:17 محمّدجواد
ای خدا پدر و مادرت رو زنده یا مرده بیامرزه کوروش جان؛
خدا سلامتیت بده..
یک چیز خیلی مهمه که باید همه بدونیم:
عده ای فکر میکنند که جرقه های انقلاب(منقلب شدن مملکت نه انقلاب کذایی)از شلوغ شدن ها و اربعین های زنجیره ای در سال 56 نشأت گرفت در قم و تبریز.....
عده ای میگویند مثلاً قیام 42 و دستگیری امام جرقۀ انقلاب بوده...
امّا مطلب مهم اینه که باید به عقبتر برگشت.......
مهم اینه که نارضایتی های مردم در یک جامعه به مرور زیادتر میشه.....
جرقه های انقلاب از زمان قبل از جریانات علامه کاشانی و دکتر محمد مصدق عزیز زده شد و روز به روز شعله ور تر شد..
به نحوی که یکی از نزدیکان دربار در سال 56 به شاه گفت:"کشور داره منفجر میشه"....
این حکومت هم 36 سال ازش میگذره و میبینیم که نارضایتی ها همانطور که مهندس بازگان میگفت روز به روز پایه هایش رو سست تر میکنه تا زمانی برسه که یکی از نزدیکانه رهبر معظم شماها بهش میگه..."عالیجنابا...مملکت در حال منفجر شدن است"....
این مردم حق ستمگران رو در هر لباسی کف دستشون میزارن..مطمئن باشید.....
مگه اعترافات سعید امامی رو دیدید و شنیدید که ادعا میکنید فلان کار رو با دستور این و اون انجام داده ؟ به این و اون تهمت نزنید مسئولان کشور اگه روراست نبودن هیچ وقت به مردم نمیگفتن عاملان قتل های زنجیره ای از داخل وزارت اطلاعات بوده . پس اینهمه بدبین نباشید و از امثال سعید امامی که دستشون به خون بیگناها آلوده هست قهرمان نسازید و خودتون رو بازیچه دست رسانه های بیگانه و ضد انقلاب قرار ندید
08 Dey 93 ، 12:24 هوالمحبوب
حرفهای بدون سند اعتبار نداره آقا محمد جواد
سند لطفا برادر!!!
از کجا معلوم شما دنبال شبه پراکنی نباشی ؟؟؟
شاید داری خودت رو دوست نشون میدی و دوستدار انقلاب و امام و شهدا و بعدشم هزار تهمت و ادعای بدون سند و سناریوی اقدامات رهبری از دید شما !!!
میدونی چیه برادر شایعه و حرفای بدون سند برای شما هر چی نداشته باشه خوبیش اینه که تردید ایجاد میکنه تو ذهن آدما
از کجا معلوم شما صادق باشی؟؟؟
لطفا اول برادریت رو ثابت کن و مشخص کن بر چه مبنایی ما باید شما رو به عنوان دوستدار نظام و انقلاب و یه شخص مطلع بپذیریم بعد اطلاعاتتون رو به رخ ملت بکشید و ادعای فضل بفرمایید
از کجا معلوم شاید شما فریب خورده یه جریان باشی و یا یه عده یسری حرفای بی اساس به شما زده باشن و شما هم پذیرفته باشی این دلیل نمیشه ما هم هر چی شما میگی قبول کنیم

09 Dey 93 ، 09:46 محمّدجواد
سلام برادر محبوب؛
من که نگفتم به زور قبول کن.....
این راه...........
این هم چاه...........
خودتون انتخاب کنید؛
به ولای علی قسم که دروغ نمیگم؛
به هر حال از این ماجرا خیلی گذشته و قاتلان و آمران اصلی معرفی و مجازات نشدن کسانی که دستگیر و مجازات شدن خودشون هم یه جورایی قربانی این حادثه محسوب میشن اگه سعید امامی زنده می موند شاید جزییات این ماجرا رو میگفت و این حرف و حدیث ها الان نبود انشالله آمران و مسببان این جنایات هم تو این دنیا و هم در پیشگاه خداوند به بدترین شکل ممکن مجازات بشن و تقاص خون های ریخته شده رو بدن
30 Ordibehesht 94 ، 01:51 دوست شما
سعید امامی قبل از دستگیریش یه نامه نوشت، که متن اون نامه رو باید خوند و نظر داد...علی آقا دیر اومدی زود میخوای بری....؟
08 Khordad 94 ، 00:43 مهدی آل عیسی
مخالفان همیشه نی نه وکارنظام میدانند این آقاتوی نظام بوده واگر نظام ظالم است این آقا هم ظالم بوده واین صریح قران است لعنت الله علی قوم الظالمین پس چه بهتر بهتر است به درک واصل شد.این آقابستنی فروش که نبوده.
11 Mordad 94 ، 19:34 علی سلمانی
میگم حرف های روح الله حسینیان رو با حرف های حجاریان و عماد الدین باقی رو بخون به این میرسی که سعید امام خودکشی نکرد.
و سناریویی بود از جانب آقای کاظمی و حجاریان لعنت الله علیه
سرچ بزن سخنرانی جنجالی حسینیان سعید امامی
چیزی که نمیدونید در مورد شهید نگید اون انسان بزرگواری بود و هیچگاه خودکشی نکرد براش حرف درست کردن
من می گم راحت باشین بگین اصلا خود اصلاح طلبا این قتل ها رو انجام دادن مام که احمق راحت باور می کنیم.
این قتل ها با انگیزه ی به اصطلاح دینی صورت گرفت بنابراین نیاز به اجازه ی شرعی از یه مرجع تقلید معتبر داشته خود سعید امامی قبل از مرگ اعتراف کرد که اون مرجع تقلید ایت اللاه مصباح بوده که البته احتمالا برای فاش نشدن اسمش حسین امامی رو کشتن جالبه که خود بازماندگانشم میگن امامی شهید شده یعنی خودشونم این موضوع رو اعتراف میکنن از روز روشن تره که ایت اللاه مصباح با عقیده هایی که داره وبیان میکنه عامل اصلی قتل های زنجیره اییه والبته هنوز هم شبکه ی مافیایی اش رو در کشور از دست نداده .تا کی خودمونو به خواب می زنیم وفرصت دست این جور ادما می دیم.
19 Mehr 94 ، 01:21 هموطن
بسم الله الرحمن الرحیم
پناه میبرم به خدا از شر افراط ، خداوند انقلاب خمینی را از شر افراطیون در امان نگه دارد .
دوست بسیجی عزیز با اهدا سلام خدمت شما وبا درود به شهدای 8 سال دفاع مقدس ، من نمیدانم چگونه است کسی خود را مومن و انقلابی بداند و از ماجرای شوم سال 77 دفاع کند . اگر بنا بر اتهام زنی به نیروهای دوم خرداد است باب انتقاد در ابعاد دیگر باز است . هرچند به قدری به بدنه وزارت اطلاعات ایمان دارم که میدانم که این یک اتفاق بود و گذشت. نیروهای تندرو موجبات دوری مردم از نظام و انقلابشان را فراهم میکنند و حقیقتا مومن واقعی صدایش بلند نمیشود . یا حسین(ع)
والسلام علی من اتبع الهدی
سعید امامی فقط یک قربانی بود.
قتلها کار دوستان چپ گرا یا همون اصلاحاتیها بود که به دستور خاتمی و البته هاشمی انجام شد.
اونها قصد داشتن با نسبت دادن قتلها به جناح راست و رهبری کشور رو به آشوب بکشن و مثل فتنه های 78 و 88 قصد براندازی نظام از این طریق رو داشتن.که به لطف خداوند عادل نقشه ی شومشون شکست خورد.
بازجوها یا شکنجه گران همسر سعید امامی هم از طرف سعید حجاریان گماشته شده بودند که البته به سزای عملشون رسیدن.
خداوند همه ی ما را به راه راست هدایت بفرماید و قصور و گناهانمان را ببخشد و همه ی ما را مورد رحمت خود قرار دهد.
سعید امامی نه تنها قربانی نبود که عامل اصلی و دستور بگیر بود.نمونه بارز آن قتل سنجری است که توسط پسر حسینیان تحت سو استفاده بود و سنجری تهدید به افشاگری کرده بود و دو روز قبل از عروسیش در ویلای زعفرانیه سلاخی شد.تنها جرمش هم درخواست بازپس گیری بنزش از پسر روح الله حسینیان است.
2020
پروژه ای محرمانه و سرّی
https://telegram.me/por2020
گوش کنید تا در جریان کلی ماجرا قرار بگیرید
چرا هر سال این ماجرا باز تازه میشه تا فراموش نشه؟؟
چرا به 88 نزدیک شدیم این موضوع زنده شد حالا هم دوباره داره میفته رو زبونا؟ چرا این خون از جوشش نمیفته؟
اعترافات سعید امامی مدتهاست که منتشر شده توی اعترافات گفته شده که از فلاحیان و دری نجف آبادی و جنتی و مصباح و اژه ای برای این قتلها دستور می گرفته منبعش هم ویکی پدیا
البته ویکی پدیا منبع معتبری نیست ولی قطعا از وبلاگ شما معتبر تره همچنین منبع این. اعتراف توی ویکی پدیا هست
پاسخ:
ویکی پدیا!!!
28 Tir 95 ، 14:18 ناشتا
تمام قتل ها به دستور مافوق بوده تمام
09 Aban 95 ، 12:01 بی نام
طی تحقیقاتی که انجام دادم و درحال بررسی است
سعید امامی مظلوم واقع شده
و متهم اصلی اصلاحات است
که با تئوریه ی سکولاری خود
نقش در انحلال نظام مبارک جمهوری اسلامی
و انتقال آن به اربابان خود یعنی آمریکا بودند.
ایشان شهید در راه امام زمان خود هستند
آن شکنجه ها و بیانیه های صادر شده
و گفتگو های بین سران
حاکی از آن است توطئه ای بزرگ در راه بود
و قربانی این اتفاقات شهید مظلوم ما بود.
ان شاالله پرچم این نظام با دستان سیدعلی
به دستان امام عصر میرسد.
یاعلی
در هپروت جالبی بسر میبرید.سعید امامی خودش آدم کثیفی بود هر چی نباشه حداقل یه قاتل بود در این که شکی نیست.اما افراد کثیف تری هم بودند که برای منافع سیاسی خودشون و لاپوشونی یک نفر رو از بین خودشون قربانی کردند و قبل از اینکه بتونه همه چیزو رو کنه کشتنش.این اولین بار نبوده و آخرین بار هم نیست.توی تمام دنیا این بازی های سیاسی وجود داره.کلا سیاست پدر مادر نداره.خداوند هم مطمئن باشید در جایگاه حق نشسته.
24 Azar 95 ، 14:41 سعید اسلامی
حرفای ترانه از همه منطقی بود . ما خودمونو خر کردیم که اطلاعاتیها سربازان گمنام امام زمان هستن اصلا اینطور نیست اصلا .بذارین روشنتون کنم .هیچ یک از عوامل ترور دانشمندان هسته ای دستگیر نشدن و یه عده بدبخت رو آوردن ازشون فیلم گرفتن اعتراف ساختگی کردن دادن بیرون تموم شد . عبدالمالک ریگی توسط شخصی بانفوذ به نام ماری بالاچ در پاکستان دستگیر و تحویل ایرانیها داده شد . اگه یادتون باشه بعد از شهادت سرداران سپاه در اواخر مهر هیئت ایران به پاکستان رفت و از آنها خواستن ریگی را تحویل بدهن یادتون هست؟ وزیر وقت کشور نجار رفته بود . اینم از این . و اما قتلهای زنجیره ای . دوستان سعید امامی میخواستن او را از زندان بیرون بکشن تا قبل از اینکه حرفی بزند اما وقتی دیدن سعید امامی اعتراف کرده و اگر به دادگاه برود فاتحه نظام خوانده میشد توسط همین دوستان باز بهش پیغام میدن که خودشو بکشه بیرونو آنها او را نجات دهند . وقتی پای سعید امامی بیرون کشیده شد همان دوستان سعید او را کشتن با آمپول هوا و تمام . هر مامور اطلاعاتی تاریخ مصرفی دارد اگر برخلاف میل مافوق عمل کنه و یا زیاد بدونه باید حذف بشه
24 Dey 95 ، 02:20 بیطرف
آقا یه حساب کتاب بکنید تا بفهمید چه خبره...
این ترورها حتما توطئه بوده چرا؟
اول اینکه مسولان ارشد نظام و عوامل اطلاعات آیا واقعا اینقدر کندذهن هستند که فرمان قتل اینطور آدمهای مخالف و دگر اندیش رو صادر کنن که اولین متهم قتل هم قطعا خودشون خواهند بود اونوقت به مغزشون هم خطور نکنه که باید جنازه ها رو بکلی نیست و نابود کرد. واقعا یعنی اینقدرها هم نمیفهمن که جنازه ها رو توی خونشون نذارن بمونه یا نبرن توی باغ و بیابون پرت کنن! هر کسی هم بود عقلش میرسید برای جلوگیری از شناسایی و افتضاح باید جنازه ها بطور کامل نابود بشه اینکار اگر در سطح بالای حکومتی انجام میشد سوزاندن و پنهان کردن و نابود کردن اجساد حتمی بود و حتما انجام میگرفت.اگر میگید که حکومتی بوده باید انتظار قتل با سازماندهی دقیق و در سطوح حکومتی داشته باشید نه این قتلهای ساده که یکی رو بکشند و ببرند بندازند خارج شهر یا تو خونه ول کنند جازه رو چون ریسکش در حد نابودی یه نظامه اونم توی چه دوره ای؟ دوره ای که حزب مقابل سر کاره.
بابا خداتونو شکر... یه آدم معمولی قتل میکنه کلی بلا سر جنازه میاره که شناسایی نشه.حداقل همه میگن ناپدید شده نه اینکه به قتل رسیده.
دستگیری سریع متهمان هم عجیبه!قتلهای در سطح حکومتی و اینهمه ناشی گری غیر ممکنه.
ثانیا واقعا فکر کردین که مسوولان ارشد نظام با اینهمه دبدبه و کبکبه دردشون چهار تا عنصر دست دومی باشه! امکان نداره.حکومتی ها اگه میخواستن بکشن آدمهای با ریسک بالاتر برای نظام رو میکشتند نه فروهر و زنش رو و بقیه رو که سالهای سال توی این مملکت صحیح و سالم زندگی میکردن...لطفا کمی فکر کنیم و زود قضاوت نکنیم که خداوند جای حقی نشسته و همه نظرات ما رو میبینه و ما بازخواست خواهیم شد از خدا بترسیم.
بنا به دلایل بالا و با در نظر گرفتن این قتلهای ساده که خیلی زود هم کشف شده و متهمانش هم خیلی راحت و زود شناسایی شدند به این نتیجه میرسیم که این قتلها توطئه بوده برای تفرقه و نابودی سیستم از درون.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.